Metode de plată

Facturarea

Little Prints RO S.R.L. va emite către client factura aferentă produselor comandate pe www.littleprints.ro, precum și pentru orice alte costuri aferente livrării comenzii, în format fizic, în interiorul coletului sau în format digital, pe adresa de e-mail comunicată de către client.

În cazul în care clientul dorește că factura să fie emisă pentru persoană juridică, acesta vă bifa în formularul de comandă opțiunea “Date de facturare diferite de datele de livrare” și vă completa toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

Modalitatea de plată

Produsele comandate pe www.littleprints.ro pot fi plătite prin transfer bancar, ramburs, la primirea coletului sau cu cardul online, prin platforma procesatorului de plăți online – EuPlatesc.

Little Prints RO S.R.L. își rezervă dreptul să solicite plata în avans, prin ordin de plată/transfer bancar în cazul în care:
- valoarea totală a comenzii este mai mare;
sau
- este vorba de produse aduse pe comandă;
sau
- clientul a refuzat în mod repetat primirea coletului.


• Plata prin transfer bancar (OP)

Dacă ați ales să plătiți prin transfer bancar (OP), veți primi pe e-mail factura proformă în baza căreia puteți achita comanda plasată la bancă. După ce va fi vizibilă tranzacția în contul Little Prints RO S.R.L., coletul va fi expediat către adresa indicată în formularul de comandă.

• Plata ramburs – numerar la primirea comenzii

Daca ați ales să plătiți ramburs, la primirea comenzii, veți achita numerar (cash) curierului care vă livrează comanda. Neachitarea comenzii determină returnarea coletului.

• Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)
se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
 
• Plata online în rate egale fară dobândă prin card de cumpărături.
 
După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul vă detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și vă afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.
 
• Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fară dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) și plățile online devin mai simple că oricând:
Rate fară dobândă perioada de grație de până la 56 de zile comision zero la toate cumpărăturile, plăți sigure pe internet
 Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixa sau mobila  *8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă  0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional
 
 • Prin card de credit emis de BCR:

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fară dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website https://littleprints.ro și beneficiezi de oferta standard de 6 rate fară dobândă!
 
Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
•             BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
•             BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
•             MasterCard GOLD EUR
•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comanda selectați opțiunea de plata "Online prin card bancar", introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 
•             Aplică acum pe  www.bcr.ro sau
•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
•             Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!
 
 • Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-        alegi produsele dorite
-        alegi opțiunea de plată  potrivită  nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță : 
a)     plata cu perioada de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuata.
b)     plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și  opțiunile de plată, precum și  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

• Prin card de credit emis de Alpha Bank

 “Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

 Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de banca să beneficieze de o soluție de plata în rate flexibila pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate  în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se vă efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plații;
Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesara plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;
Flexibil - Poți alege plata în rate ori de cate ori dorești în limita liniei de credit aferenta cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
Accesibil - Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iți vă arata de fiecare data ce rata trebuie să plătești pentru luna curenta și suma ratelor viitoare ramase de plătit.
 
• Prin card de credit emis de Piraeus Bank

 Anul acesta se poartă cumpărăturile fară griji!

Plătește prin cardul tău de credit pe website https://littleprints.ro și poți beneficia de 6 rate fară dobândă!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Plătesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:
·         Visa Exact
·         Visa Exclusive Gold
·         Visa Business Standard
·         Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

Alegi opțiunea de plată "Online prin card bancar”
Introduci datele cardului
Specifici numărul de rate dorit.
Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

 Start la cumpărături !

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembire, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai rămas doar [max].
Caută în FavoriteȘterge din Favorite
Coș de cumpărături
Livrare gratuită pentru toate comenzile peste [money]
Încă puțin și vom face cinste cu transportul pentru această comandă. Trebuie doar să mai adaugi produse în valoare de [money] pentru TRANSPORT GRATUIT!
Felicitări! Ai obținut transport gratuit!