Little PrintsLittle PrintsLittle Prints

Politica de confidențialitate - GDPR compliance

I. IDENTIFICAREA OPERATORULUI: 

 

Denumire operator:  S.C. BIBS RO DISTRIBUTION S.R.L.

Denumire comercială: LittlePrints

Sediul social: Bivolăria, Str. Câmpului, Nr. 5, Suceava 

Registrul Comerţului: J33/1150/2019

Cod Unic de Înregistrare: RO41232938

 Contact: hello@littleprints.ro Website: https://www.littleprints.ro/ 

 

II. NOTĂ DE INFORMARE PENTRU TOȚI UTILIZATORII

Conform Regulamentului U.E 2016/679 din data de 27.04.2016 și legislația națională privind protecția și securitatea datelor personale în vigoare, am creat prezentul document pentru a vă informa asupra modalității de colectare a datelor prin intermediul site-ului https://www.littleprints.ro/ și asupra drepturilor pe care le aveți conform acestui regulament.  De asemenea, aducem la cunoștință utilizatorilor site-ului nostru scopul pentru care colectăm toate aceste categorii de date și maniera specifică de prelucrare a acestora. 

Vă asigurăm că tratăm cu prioritate și atenție securitatea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului și vă asigurăm de confidențialitatea datelor cu caracter personal prelucrate.

 

III. COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Echipa noastră se angajează să protejeze, să utilizeze responsabil datele cu caracter prelucrate și să utilizeze responsabil informațiile colectate, doar în scopurile menționate. Toate procesele se fac în conformitate cu legislația actuală, accesul la datele prelucrate și arhivate este limitat și se poate face doar de către personal autorizat.

Există mai multe tipuri de categorii pentru datele cu caracter personal prelucrate, segmentate în funcție de gradul de sensibilitate a datelor, colectate prin intermediul site-ului.

A. Datele colectate cu grad de sensibilitate sporită, sunt cele oferite direct de către utilizator pentru crearea unui cont, plasarea unei comenzi, abonarea la newsletter sau solicitarea de informații. 

  1. Creare cont - littleprints.ro/ro - Înregistrare: 

Informații solicitate pentru crearea unui cont pe site-ul nostru: Prenume, Nume, Email, Parolă. Informațiile introduse, implicit adresele de livrare vor rămâne introduse în panoul de comandă.

  1. Onorarea comenzii -  littleprints.ro/checkouts 

Pentru finalizarea comenzii și livrarea produselor comandate este necesar să completați următoarele date: Număr de telefon sau e-mail, Nume, Prenume, Adresă, Cod poștal, Localitate, Județ, Telefon. Există posibilitatea de a salva aceste informații pentru următoarea comandă pe site-ul nostru. 

Aceste informații sunt listate în format fizic doar pe factura aferentă comenzii, fiind necesară pentru desfășurarea activităților fiscale ale societății. De asemenea, toate informațiile inserate pentru orice comandă vor fi partajate automat și cu firma de curierat. 

  1. Efectuarea unui retur, schimbarea unui produs și garanții.

Date cu caracter personal prelucrate pentru retur: https://www.littleprints.ro/pages/formular-de-retur, Nume prenume, telefon, email, IBAN.

Date cu caracter personal prelucrate pentru schimbarea unui produs: https://www.littleprints.ro/pages/formular-de-schimbare-produs, Nume, Prenume, Telefon, Email.

  1. Contact, indiferent dacă sunteți client nou sau existent:

https://www.littleprints.ro/pages/contact: Nume, Email, telefon. 

  1. Recenzii, în cazul dorești să împărtășești experiența ta. Numele și e-mailul sunt absolut necesare pentru formularul de testimoniale pentru a confirma identitatea ta și a faptului că ai utilizat produsele Bibs.

  2. Comentarii în secțiunea de blog a site-ului: www.littleprints.ro/blogs/blog/ 

Vă aducem la cunoștință că nu avem controlul asupra informațiilor introduse în secțiunea liberă de comentarii a blogului. Dacă postați un comentariu adresa de e-mail nu va fi făcută publică, va apărea doar numele și prenumele introdus. Vă rugăm nu vă expuneți datele personale sau ale altor persoane în această rubrică. 

  1. Newsletter - adresa de e-mail necesară pentru a primi ofertele și comunicările relevante din partea noastră. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click.
  2. Plata produselor online: Datele cardului sunt colectate automat de către procesatorul de plăți NETOPIA PAYMENTS.

B. Date colectate prin Cookies

BIBS ROMÂNIA își dorește transparență totală față de utilizatorii site-ului littleprints.ro și în acest sens am creat un tabel în care sunt prezentate toate cookie-urile stocate pe site-ul nostru și scopul plasării,  indiferent că sunt plasate de noi sau de către terțe părți. Informații în acest sens regăsiți la finalul documentului. 

C. Datele colectate prin instrumente de marketing. 

Pentru a analiza și optimiza interacțiunea utilizatorilor cu site-ul littleprints și pentru a obține informații referitor la trafic utilizăm Google Analytics. Acesta colectează o diversitate de date despre utilizator precum dispozitive utilizate, sex, categoria de vârstă, date demografice, afinități, locație, provider internet, browser, comportamentul în paginile site-ului nostru, adresa IP, valoarea produselor cumpărate, etc. Aceste date sunt necesare pentru a promova eficient brandul BIBS și sunt utilizate doar în scop statistic sau în scop de marketing.

D. Date colectate prin pixeli de urmărire și conversie. Pentru îmbunătățirea confortului și a calității serviciilor noastre folosim etichete de marketing oferite de către terțe părți, cel mai uzuale fiind de la Facebook sau Google. Prin aceste tehnologii de urmărire a conversiilor colectăm informații care ne ajută să vă livrăm specific anunțuri publicitare în funcție de interesele pe care le manifestați. Așadar, există un proces automatizat de creare a unui profil creat în funcție de comportamentul pe care îl aveți întrucât vă sunt evaluate anumite caracteristici precum sexul, categoria de vârstă, dar nu identifică propriu-zis o persoană. 

IV. PARTAJAREA DATELOR CU TERȚE PĂRȚI

Toate datele prelucrate prin site-ul nostru sunt stocate în condiții de siguranță și nu sunt prelucrate în alt scop decât cele prevăzute.

Datele colectate nu pot fi vândute, înstrăinate către terțe părți sau expuse. Pentru că în procesul de ofertare, livrare, facturare sau marketing partajăm automat anumite informații cu grad de sensibilitate crescut, ne asigurăm constant că furnizorii noștri sunt aliniați politicilor GDPR. 

Cel mai des, datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt partajate în mod direct cu terțe părți prin diferite procese precum: efectuarea de plăți online, utilizarea programului de facturare sau a programului de emitere a documentelor de transport, cu furnizorul de hosting sau prin platformele Facebook sau Google. Pentru desfășurarea activităților fiscale și a ne conforma cerințelor legale partajarea are loc și cu instituțiile statului. 

Exemple de terțe părți cu care partajăm date cu grad sporit de sensibilitate: Shopify, Urgent Cargus, Netopia Payments, Google Pay, Facebook, Google, etc. 

V. DREPTURILE PERSOANELOR ÎN MATERIE DE PROTECȚIE A DATELOR

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a vă răspunde la orice solicitare, în cazul în care veți dori să vă exercitați oricare din drepturile pe care le aveți conform RGPD.  Termenul de răspuns este de 30 de zile, perioadă care poate fi prelungită din pricina unor motive legate de dreptul legal specific invocat sau de complexitatea cererii efectuate cu o perioadă adițională maximă de 60 de zile.

În situația în care termenul legal de răspuns va fi prelungit veți primi o informare cu privire la noul termen și motivele care au stat la baza acestei decizii. 

  • Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal. Pe baza unei cereri scrise, transmise prin e-mail la adresa hello@littleprints.ro puteți solicita, să fie modificate, șterse sau actualizate datele ce vă privesc. 
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa  hello@littleprints.ro puteți solicita, în mod gratuit, să vi se confirme datele prelucrate sau să vă fie trimisă o copie a acestora.
  • Dreptul la ștergere. Dacă doriți ștergerea acestora ne puteți solicita acest lucru prin e-mail la adresa  hello@littleprints.ro și noi le vom șterge dacă nu există orice fel de circumstanțe sau prevederi legale care sa împiedice acest lucru.
  • Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal. Atunci când prelucrarea datelor este necesară, aveți dreptul de a va opune prelucrării acestora. Vă rugăm să ne contactați oricând la adresa de email:  hello@littleprints.ro și să încetați navigarea pe site-ul nostru. 
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul și Dreptul la portabilitatea datelor. Nu ezitați să ne contactați dacă doriți să vă exercitați oricare din drepturile pe care le aveți ca și persoana vizată. Conform GDPR, nu vă puteți exercita dreptul la portabilitate în dauna drepturilor și a libertăților altor persoane. Veți primi datele într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Acest drept este aplicabil în cazul în care procesul decizional individual automatizat produce efecte juridice care va privesc sau vă afectează într-o măsură semnificativă. Dreptul este prevăzut de art. 22 din GDPR.
  • Dreptul de a depune o plângere. Dacă aveți orice nemulțumire cu privire la modul în care prelucram datele cu caracter personal, sau aveți întrebări în acest sens, trebuie să ne contactați pentru a putea soluționa cererea. 

De asemenea, consumatorii nemulțumiți pot contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal prin intermediul website-ului www.dataprotection.ro, dacă considerați că datele cu caracter personal ce vă privesc sunt prelucrate ilegal sau dacă nu ați primit un răspuns (indiferent de natura acestuia) din partea noastră în 30 de zile de la momentul cererii.


VI. Lista de cookie-uri specifice utilizate de către littleprints.ro 

FURNIZOR

DENUMIRE

SCOP


Event.2performant.com


_EC_TEST_

Detectează tipul dispozitivului utilizat pentru accesarea site-ului.



Klaviyo.com



_cf_bm

Acest cookie, setat de Cloudflare, este utilizat pentru a sprijini Cloudflare Bot Management.



Shopify



_orig_referrer

Shopify stabilește acest cookie pentru a fi utilizat în legătură cu coșul de cumpărături


Shopify


_landing_page

Shopify instalează acest cookie pentru a urmări paginile de destinație.


Shopify

_s

Acest cookie este asociat cu suita de analize Shopify.

Shopify

_shopify_d

Shopify - necesară pentru securizare plată și checkout

Shopify

_shopify_evids

Shopify - cookie utilizat în cadrul sesiunilor.


Shopify


_shopify_m

Utilizată pentru administrarea setărilor de confidențialitate ale utilizatorilor.



Shopify



_shopify_s

Colectează date despre comportamentul utilizatorilor și interacțiunile acestora. Folosită pentru a optimiza site-ul și pentru a face reclamele de pe site mai relevante.





Shopify





_shopify_sa_p

Colectează date despre comportamentul utilizatorilor și interacțiunile acestora. Folosită pentru a optimiza site-ul și pentru a face reclamele de pe site mai relevante. Permite de asemenea detectarea de referrals de pe alte site-uri






Shopify






_shopify_sa_t

Colectează date despre comportamentul utilizatorilor și interacțiunile acestora. Folosită pentru a optimiza site-ul și pentru a face reclamele de pe site mai relevante. Permite de asemenea detectarea de referrals de pe alte site-uri


Shopify


_shopify_tm

Folosit pentru a gestiona setările de confidențialitate ale utilizatorilor


Shopify


_shopify_tw

Folosit pentru a gestiona setările de confidențialitate ale utilizatorilor


Shopify


_shopify_y

Acest cookie este asociat cu suita de analize Shopify


Shopify


_tracking_consent

Shopify - pentru monitorizarea consimțământului utilizatorilor



TikTok



_tt_enable_cookie

Folosit pentru a evalua și  masura campaniile de pe TikTok. Folosit pentru a identifica utilizatorii și experiența acestora.



TikTok



_ttp

Folosit pentru a evalua și  masura campaniile de pe TikTok. Folosit pentru a identifica utilizatorii și experiența acestora.




Shopify


_y

Shopify - expiră după cel puțin o sesiune.




Google Analytics



_ga

Statistici - Utilizat pentru  gestionarea, optimizarea, personalizarea și trimiterea notificărilor de tip push către utilizatori


Google Analytics


_gat

Analizează și monitorizează vizitatorii site-ului prin colectarea de date anonime



Facebook



_fbt

Analizează și monitorizează vizitatorii site-ului prin colectarea de date anonime


www.littleprints.ro 


cookietest

Folosit pentru a determina daca vizitatorula a acceptat caseta de consimtamant pentru cookie-uri

www.littleprints.ro 

keep_alive

Folosit pentru a identifica locația utilizatorului.

www.littleprints.ro 

loacalization

Folosit pentru a identifica în ce țară se afla utilizatorul



www.littleprints.ro 



secure_customer_sig

Folosit pentru a identifica utilizatorii care deja s-au conectat la site astfel aceștia nu vor fi nevoiți sa se conecteze din nou.


www.littleprints.ro 


_kla_id

Folosit pentru a identifica vizitatorii de pe site printr-un ID generat automat 

www.littleprints.ro 

_shopify_evids

Folosit pentru a analiza datele de pe site


www.littleprints.ro 


cart

Shopify - cookie pentru funcționalitatea site-ului.


www.littleprints.ro 


cart_sig

Folosit pentru a verifica integritatea coșului și pentru a asigura performanța acestuia


www.littleprints.ro 


cart_ts

Folosit pentru a se conecta cu pagina de checkout


www.littleprints.ro 


cart_ver

Folosit pentru a se conecta cu coșul de cumparaturi 


Pinterest.com


_pinterest_ct_ua

Este un cookie de primă parte ce grupează acțiuni pentru utilizatorii care nu pot fi identificați de Pinterest. Este identic cu _pin_unauth, dar ca un cookie terță parte.


google.com


CONSENT

Folosite pentru monitorizarea sesiunilor pe site


google.com


NID

Conțin un ID unic Google folosit pentru stocarea preferințelor și a altor informații


google.com


1P_JAR

Utilizate pentru colectarea de statistici și urmărirea ratelor de conversie


google.com


NID

Conțin un ID unic Google folosit pentru stocarea preferințelor și a altor informații.



tiktok.com



_ttp

Folosit pentru a evalua și  masura campaniile de pe TikTok. Folosit pentru a identifica utilizatorii și experiența acestora

google.ro

CONSENT

Folosite pentru monitorizarea sesiunilor pe site.

google.ro

NID

Conțin un ID unic Google folosit pentru stocarea preferințelor și a altor informații.



VII. DISPOZIȚII FINALE

Acest document se completează cu celelalte politici și proceduri afișate pe site și poate fi actualizat ori de câte ori administratorul site-ului consideră necesar.

Vă rugăm să reveniți pentru a verifica ce actualizări și/sau modificări au fost aduse prezentului document. 

Acest site nu este destinat persoanelor sub 18 ani. 

Utilizarea site-ului nostru presupune acceptarea și consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopurile expuse. Vă rugăm nu folosiți site-ul nostru dacă nu sunteți de acord cu practicile descrise. 

VIII. LEGĂTURI COMPLEMENTARE 

  • Politica de confidențialitate Google - AICI
  • Politica de confidențialitate Shopify - AICI
  • Politica de Confidențialitate Google Analytics - AICI
  • Politica de confidențialitate Facebook - AICI
  • A.N.S.P.D.C.P. -  AICI

 

Ultimul update: 15.06.2022

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembire, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai rămas doar [max].
Caută în FavoriteȘterge din Favorite
Coș de cumpărături