Perioada de diversificare vine cu fel si fel de schimbari in viata voastra si al copilului, dar si cu provocari pentru parinti in special. Totul este nou pentru bebe, inca din momentul in care se naste si are parte de schimbari destul de rapide pentru ca in primele luni din viata se dezvolta foarte mult. Astfel primele sase luni vor trece foarte repede si vine momentul in care poate incerca noi gusturi si arome ale mancarii, pe care nu le-a mai incercat niciodata in viata.

Astfel ca trebuie sa va pregatiti din timp cu toate cele necesare pentru timpul mesei pentru ca bebe nu poate utiliza aceleasi tacamuri si boluri ca si voi pentru ca se poate rani. Astfel ca veti fi incantati sa descoperiti seturile pentru diversificare pe care le puteti gasi pe site-ul nostru oficial littleprints.ro.

Seturi care va vin in ajutor

Avem pe site seturi pentru diversificare gata pregatite pe care le puteti comanda pentru micutii vostri. Toate acestea sunt realizate din materiale netoxice care sa ofere tot confortul necesar bebelusului si care sa nu il puna in nici un fel in pericol.

Acestea contin toate cele necesare astfel incat sa nu mai trebuiasca sa cautati fiecare produs in parte. Veti primi in acest set:

-farfurie cu ventuza: ceea ce poate fi foarte avantajos pentru ca ventuza ajuta la prinderea farfuriei pe masa fara a da copilului posibilitatea de a ridica farfuria si de a arunca mancarea peste tot.

-bol cu capac: in care puteti stoca mancarea dupa ce copilul termina de mancat.

-lingurita: este din silicon si nu raneste gingiile sensibile ale bebelusului, plus ca are un design special gandit astfel incat copilul sa poata prinde cat mai bine tacamul pentru a se hrani singur.

-baveta cu buzunar.

Bavetele cu buzunar - le veti indragi

Una dintre piesele de rezistenta din aceste seturi sunt bavetele cu buzunar pe care orice parinte le indrageste. Acestea sunt ca o salvare pentru parinti si chiar o solutie optima pentru a stopa din toata mizeria creata la fiecare masa al bebelusului. 

Este dificil ca parinte sa speli in fiecare zi hainutele celui mic pentru ca inevitabil acesta se murdareste sau chiar se uda din cauza salivei pe partea de sus a body-ului. Astfel ca trebuie schimbat de cateva ori pe zi. Pentru a nu mai fi nevoie sa il schimbati si dupa fiecare masa, aceste bavete sunt ideale. 

Aceste bavete sunt din silicon si astfel pot fi spalate foarte usor sau doar clatite cu apa dupa fiecare masa si lasate la uscat pentru urmatorul pranz. Au un sistem de prindere foarte simplu, care nu necesita mari batai de cap, dar care mentin baveta pe gatul copilului. 

Plus ca acel buzunar de care dispun bavetele este ideal si special conceput astfel incat sa stocheze mancarea ce cade din gurita si mainile bebelusului astfel incat sa nu cada pe haine sau pe scaun pentru a se murdari din cap pana in picioare.

Aveti deci numeroase motive pentru care veti indragi aceasta baveta din silicon cu buzunar, deci comandati de pe site setul complet pentru perioada de diversificare. Va asteptam in cadrul paginii noastre oficiale littleprints.ro.