Interactiunea pe care o are bebe cu piscina trebuie sa fie una sigura si amuzanta pentru acesta. Fiecare copil trebuie sa se bucure de faptul ca va invata sa inoate si se poate distra in apa fara griji. Piscinele vor deveni spatiul perfect de joaca, pe zi ce trece, daca cei mici invata sa inoate, cum sa-si tina respiratia si diferite jocuri pe care le pot practica in apa.

Ofera-i copilului tau tot ce are nevoie pentru a se simti in siguranta in piscina. Copiii nostri trebuie sa ia contact cu piscina de la varste fragede. Fiecare interactiune va deveni distractiva, iar cu trecerea timpului acestia vor invata sa inoate si sa nu se teama de acest lucru. A sti sa inoti este un avantaj, ofera-i copilului tau aceasta sansa si echipeaza-l cu ce are nevoie.

Placa flotanta din spuma pentru copilul tau

Placa flotanta din spuma nu trebuie sa lipseasca. Aceasta este un element important in etapa de invatare a copilului. El se va sprijini de aceasta si va invata treptat cum trebuie sa-si miste corpul. Ca parinte, trebuie sa ii achizitionezi copilului tau o placa flotanta care il va sustine in etapa de aprofundare a inotului. Copilul tau se va bucura de aceasta pluta de spuma!

Ochelarii de inot pentru copii

Ochelarii de inot se potrivesc fizionomiei fiecarui copil dornic de a observa ce se afla sub apa in piscina sau in mare. Achizitioneaza cu incredere o pereche de ochelari pentru inot si bucura-te de incantarea acestuia cand va descoperi tot ce se ascunde sub apa. Ochelarii pentru inot ii vor face sa arate chic si ii vor proteja ochii cat de mult posibil de contactul acestora cu apa.

Copilul tau isi va imagina ca este un peste si va inota cu mare drag de fiecare data. Alege sa ii oferi perechea de ochelari care il va proteja si va putea sa inoate linistit.

Ochelarii de inot pentru copii cu o singura lentila

Ochelarii de scufundari sunt ideali pentru explorarea subacvatica. Cu cat va sta mai mult copilul tau in apa, va dezvolta noi pasiuni. Ochelarii de scufundari sunt mult mai practici fata de cei pentru inot, oferindu-le copiilor o comoditate mai ridicata. Acestia le permit sa exploreze in voia lor si sa observe ceea ce se ascunde sub apa. Copiii sunt curiosi si trebuie indrumati sa afle cat mai multe lucruri din fiecare activitate pe care o practica.

Copiii, inca de la cele mai mici varste, invata cum se inoata si se vor bucura de aceasta experienta. Distreaza-te impreuna cu ei la piscina intr-o zi torida de vara. La finalul zilei, copiii vor fi entuziasmati si isi vor dori sa mai repete aceasta experienta mult timp de acum inainte. Inotul va deveni o pasiune si un sport pe care micutul il va practica cu mare drag, contribuind la dezvoltarea sa armonioasa pe masura ce trece timpul.

Vrei sa-l duci pe cel mic la inot si nu ai tot echipamentul necesar? Descopera ofertele de pe site-ul nostru!