bentite

Vremurile in care copiii erau imbracati in haine la care le atarnau manecile pentru ca erau prea mari sau articole vestimentare de toate culorile, au apus. Acum, de la varste fragede cei mici sunt chic, imbracati cu atentie la fiecare detaliu, pregatiti parca mereu sa defileze pe un podium.

Bebelusii sunt poate cele mai dragalase fiinte. Zambetul lor poate lumina o intreaga incapere, alaturi de ganguritul lor timid. Chipul lor senin binedispune pe oricine. Toate acestea combinate cu o tinuta dragalasa si eleganta, alaturi de accesoriile potrivite fac bebelusii adevarate staruri, pentru ca pozele sunt nelipsite in fiecare minut. Bentitele - acele accesorii care sunt acum nelipsite din garderoba celor mici fac obiectul unor poze demne de pus in rama. Descopera si tu gama noastra de bentite care sa aduca o pata de culoare sau care sa completeze perfect tinutele micutei tale printese.

Bentite multicolore pentru fiecare printesa

Bentita, chiar daca nu este un accesoriu must-have fara de care copilul nu poate iesi din casa, este un accesoriu dragalas care aduce o pata de culoare. Poti descoperi toate variantele disponibile pe site-ul nostru, la categoria de accesorii de cap - bentite.

Atentia la detalii este importanta si in cazul accesoriilor pentru cei mici, motiv pentru care am ales sa va punem la dispozitie o gama de produse incantatoare, care sa nu ii afecteze negativ in nici un fel pe copii. Micile printese pot avea cate o bentita pentru fiecare tinuta:

-pentru o rochita in valuri cu bulinute, care sunt si la moda anul acesta, perfecta ar fi oricare bentita din setul format din 4 piese Dots Bow. In functie de culoarea rochitei poti alege si culoarea bentitei, care va fi completarea perfecta.

-un outfit de culoare rosie, exact ca o capsunica, format din doua piese este potrivita bentita galbena, precum soarele, care va face un contrast puternic intre cele doua culori care se completeaza perfect :

https://www.littleprints.ro/ro/collections/bentite/products/bentita-mini-soft-yellow

-pentru ca niciun eveniment nu poate fi lipsit de compania copilului tau de acum, bentitele pentru petreceri nu pot lipsi, iar in acest sens te invitam sa descoperi gama Elegance sau varianta Spring. Acestea au detalii elegante, din dantela, alaturi de cate o floare artificiala. Sunt disponibile mai multe variante de culori calde, placute la vedere. Sunt completarea perfecta pentru rochitele elegante, de petrecere.

Culoarea acestor bentite poate fi aleasa si in functie de culoarea ochilor copilului, pentru ca unele variante ii pot scoate chipul dragalas in evidenta.

Accesoriile conteaza - fii atent la detalii

Astfel de articole, cum ar fi bentitele trebuie sa se potriveasca si in functie de outfitul celei mici, pentru ca moda din randul bebelusilor nu este un subiect de ignorat astazi.

Cele care au fundite aplicate sunt printre cele mai indragite pentru ca sunt potrivite aproape in orice context. Nici cele cu perla in mijloc nu trebuie ignorate, ci sunt potrivite pentru momentele mai speciale.

Va invitam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toata gama de bentite disponibile. Alegeti pentru copii accesoriile potrivite care vor face obiectul unor sedinte foto de neuitat.