Suzetele sunt dintotdeauna recunoscute pentru efectul lor de calmare a plansetelor. Insa nu orice suzeta este potrivita nevoilor celor mici si nu tine cont de grija pe care o are orice mama si anume suzeta sa nu devina motiv pentru care bebelusul isi modifica rutina de alaptat. Ei bine, pentru toate pretentiile posibile exista un singur raspuns si acela este Bibs si ale sale suzete bine gandite. Iar acum, va prezentam o linie noua, cu design pe masura, Bibs Boheme.

Ce au special aceste suzete? Sa aflam impreuna, desi pare ca de la prima vedere sunt sanse sa va indragostiti de designul lor, elegant prin simplitate.

Suzetele Bibs Boheme - alege-le nu doar pentru ca sunt la moda!

Atunci cand alegeti suzeta pentru bebelus va ganditi la toate detaliile, inclusiv la cum intretineti si cat de practic pare sa fie acest accesoriu. Bibs este un titan al nisei, asadar vorbim despre o atentie deosebita in ceea ce priveste constructia in sine a acestui accesoriu.

In mod special la suzetele din linia Boheme veti descoperi ca tetina este moale si flexibila. Este important de retinut ca o tetita rigida va incomoda atunci cand este folosita. De altfel, de aici pleaca si toate celelalte probleme. De-a lungul anilor suzeta a fost cea blamata pentru dereglarile nutritive, pentru refuzul mancarii, pentru problemele de dezvoltare a cavitatii orale sau pentru intarzierile de vorbire.

In cazul suzetei din linia Boheme lucrurile stau diferit. Sunt accesorii create astfel incat sa fie potrivite pentru nevoia celui mic de a se linisti. Mai ales in primele sale luni din viata, desi are doar nevoi de baza, adica hrana si dragostea materna, devine dependent de caldura mamei si de placerea de a sta la sanul sau. Acolo se simte protejat. Din  motive practice pentru ambele parti suzeta va fi cea care il va calma. Si va reusi!

  • Are tetina asemanatoare cu sanul mamei.
  • Create din materiale premium.
  • Nu modifica cavitatea orala, nu influenteaza hranirea bebelusului sau instinctul sau natural de supt. Asta pentru ca pozitia limbii sale va fi la fel atunci cand are suzeta in gura ca si atunci cand are sanul in gura. 

Dincolo de toate avantajele pe care le prezinta aceste suzete vorbim si despre un design usor diferit. Scutul acestor suzete este decupat, iar linia sa rotunjita ca forma florii parca o face si mai irezistibila. De asememea, remarcam ca la capitolul culoare au fost pastrate varietatile acelea de tonuri asa cum Bibs ne-a obisnuit. Regasim aici tonuri natur, de bej, verde sau lilac, adorabile pur si simplu.

Suzetele Bibs Boheme sunt disponibile pentru doua categorii de varsta, de 0 si pana la 6 luni si una 6-18 luni. Le veti gasi in set de doua sau posibil de achizitionat individual. Intelegem, este vorba despre incercarile oricarei mame si de retinerile ei cand vine vorba despre alegerile pe care le face cu privire la ce are nevoie bebelusul.

Suzetele Bibs Boheme si nu numai sunt create tocmai pentru a suplini nevoia celui mic de dragoste materna, nevoia sa de liniste si de confort. Descoperiti suzetele in stoc generos, in pagina noastra → littleprints.ro.