Atunci cand te gandesti ce cadou sa alegi pentru bebelusul prietenei tale care tocmai a nascut trebuie sa te orientezi catre un cadou practic. Chiar daca bebelusii cresc repede, au nevoie de cateva produse ce sunt indispensabile. Pe langa suzete, body-urile sunt pe buna dreptate apreciate atat de mamici, cat si de bebelusi si asta pentru ca sunt niste obiecte vestimentare dragalase, dar care vin si cu anumite beneficii.

Body-urile au inlocuit acele maiouri incomode care ies din pantaloni atunci cand cel mic se joaca, alearga sau este luat in brate. Sunt practice, comode si usor de imbracat. Tocmai de aceea sunt nelipsite din garderoba celui mic. Sunt dragalase, iar mamicile nu se vor opri niciodata in a cumpara doar un body bebelusi. Cu cat sunt mai multe cu atat mai bine. Iata ca body-ul este un cadou basic pentru un nou-nascut.

De ce sunt atat de apreciate aceste obiecte vestimentare

Daca ne oprim putin la beneficii, body-urile sunt cele care protejeaza mijlocul bebelusului si tine de cald. Avand in vedere ca acesta ia contact direct cu pielea delicata a celui mic, body-ul trebuie sa fie realizat din materiale prietenoase cum ar fi bumbacul. Asa cum am discutat si in unul din articolele anterioare, bumbacul este un material care vine si el la randul sau cu beneficii. Asadar, tine cont in principal de calitatea materialului din care este confectionat un body. 

Acesta este unul dintre cele mai importante criterii de selectie. Alegeti-le pe cele care nu au cusaturi, etichete prin interior care pot irita pielea micutului. Ales corespunzator, body-ul va trebui sa fie un obiect vestimentar usor de imbracat si de purtat, comod si care ofera libertatea bebelusului de a se misca.

Un alt beneficiu al body-urilor este faptul ca pot fi purtate in orice anotimp. In cadrul magazinului nostru ai libertatea de a alege. Pentru sezonul rece poti alege body-uri cu maneci lungi, ce sunt calduroase si super comode, iar pentru sezonul calduros body-uri de bebelusi cu maneci scurte, lejere si care mentin temperatura corporala optima.

Indiferent pe care le vei alege, vei sti ca sunt de calitate datorita materialului din care sunt confectionate si te poti bucura de asemenea de multitudinea de culori si designuri cu diferite imprimeuri. Asadar, aceste obiecte vestimentare sunt apreciate atat de cei mici, cat si de mamici pentru avantajele pe care le ofera.

Cum alegi body-ul potrivit?

Ce mai trebuie sa stii este faptul ca body-urile pentru bebelusi trebuie sa fie pe marimea copilului. Un body prea mare nu-l va proteja pe cel mic atat timp cat este larg asa cum nici unul mic nu-i va oferi confort si lejeritate. Asadar, pe langa calitatea materialului tine cont de asemenea si de marime.

Bebelusii se pot bucura de confort si lejeritate in orice moment cu body-urile potrivite. Tot in gama noastra de produse vei descoperi si body-urile elegante, cu design modern si detalii rafinate. Atat pentru fetite, cat si pentru baieti. Vezi aici gama de produse.

Alege body-ul potrivit pentru cadou si bucura-te si de reducerile de pret.