Perioada de diversificare? Nu te stresa! Vei gasi o solutie eficienta la toate, inclusiv la ce boluri si tacamuri sa alegi pentru bebelus. Diversificarea este o perioada extrem de importanta pentru bebelusi. Practic, de aici incepe si startul catre o dezvoltare sanatoasa si corecta. Categoric ca si laptele matern are un rol la fel de important, insa cu cat cel mic devine mare, are nevoie de si mai multe vitamine si nutrienti pentru a se dezvolta corespunzator.  

In plus, alimentele pe care cel mic le va manca incepand cu perioada de diversificare vor avea un rol direct asupra imunitatii, care trebuie sa fie puternica. Asadar, ce boluri alegi? Hai sa vedem care sunt cele potrivite si ce poti gasi in magazinul nostru Little Prints.  

Boluri din plastic sau silicon?

Cu incredere recomandam bolurile din silicon alimentar. Sunt printre cele mai sigure accesorii din perioada diversificarii a bebelusului.

Vei gasi la noi o gama larga de boluri din silicon alimentar, fie in seturi cu tacamuri sau baveta sau separat.

Sunt sigure, in primul rand, pentru ca nu contin BPA, PVC sau FTALAT. BPA-ul spre exemplu este un ingredient folosit in industria plasticului, pentru a-l face mai transparent si mai tare. Studiile efectuate au aratat ca acest ingredient afecteaza sistemul endocrin al bebelusilor. Astfel ca din anul 2012 a fost interzis in articolele fabricate pentru bebelusi.

Daca vrei cunoaste aceste aspecte vei sti ce sa alegi pentru bebelusul tau, astfel incat sa fie in siguranta si sa nu ii fie afectata sanatatea.

Bolurile noastre de la Little Prints sunt sigure din mai multe puncte de vedere. In al doilea rand, pentru calitatea materialului din care sunt confectionate, cat si pentru faptul ca majoritatea sunt cu ventuze anti-alunecare ce vor face imposibila alunecarea sau rasturnarea bolului. Astfel ca cel mic nu se va lovi, dar nici nu se va murdari.  

Vei gasi la noi diverse modele, sub diferite culori care de care mai dragalase. Poti opta, de asemenea, si pentru bolurile cu capac, astfel ca perioada de diversificare va fi mult mai usoara.  

Daca ora mesei nu va prinde acasa, bolul cu capac este eficient si practic. Vei depozita mancarea in el fara nicio problema.  

Mai trebuie sa stii faptul ca poate fi folosit in cuptorul cu microunde sau poate fi depozitat in conditii de congelare. Recomandarea noastra este sa evitati absolut plasticul, mai ales atunci cand vine vorba despre sanatatea celui mic.  

Lingura si furculita

Evita sa hranesti bebelusul cu lingura sau furculita din materiale dure sau plastic. Exista riscul sa se loveasca, avand in vedere ca are gingiile sensibile. Foloseste tacamuri din silicon. Sunt potrivite si pentru perioada de autodiversificare atunci cand cel mic invata sa manance singur, desigur sub supravegherea ta. Vei sti ca nu se va putea lovi si timpul mesei va fi o joaca. Le gasesti de asemenea intr-o gama larga in magazinul nostru, la fel de dragalase, sub diferite forme si designuri.

Fa din perioada de diversificare un moment de neuitat si lipsit de griji pentru ca noi iti venim in ajutor cu produse speciale in acest sens.