Daca ar fi sa ne gandim care ar fi produsele indispensabile ale bebelusilor, cu siguranta suzetele ar fi printre primele. Am discutat in mai multe articole despre tot ce inseamna o suzeta pentru bebelusi, care sunt beneficiile ei, de ce este atat de iubita de cei mici si care sunt cele recomandate pentru siguranta micutilor.

Asadar, dragi mamici daca inca nu ati achizitionat suzetele din cadrul magazinului nostru, este timpul sa o faceti.

Se apropie cu pasi marunti sezonul mult asteptat: cel in care puteti iesi in parc cu micutii, la plimbari in aer liber, unde soarele ne mangaie cu razele lui calde. O adevarata fericire atat pentru micuti, cat si pentru voi, mamicile. Si pentru ca mamele sunt grijulii intotdeauna cu puii lor, fie ca parcul este chiar in fata blocului sau la jumatate de ora distanta de casa, geanta cu produsele speciale pentru copii nu lipsesc: sticla de lapte, hainute de schimb, servetelele, scutecele, suzeta si un clip lantisor pentru suzete.

Clip lantisor pentru suzete - nu doar sigure pentru bebelusi, ci si practice

Da, cu siguranta ne place sa ne eficientizam timpul, sa ne organizam cat mai mult in asa fel incat sa ne ramana cat mai mult timp liber. Iar tehnologia este de partea noastra, ce vine de fiecare data cu solutii eficiente pentru noi.

De ce sa purtam de fiecare data grija suzetei atunci cand cel mic o arunca pe jos, cand putem apela la un lantisor pentru suzeta? Astfel, veti fi sigure ca suzeta va fi in siguranta, la fel si cel mic pentru ca va fi protejat de microbi.

Cand vine vorba despre lantisoare pentru suzeta, acestea sunt destul de practice. Create special din materiale non toxice, precum siliconul alimentar ce nu contine BPA, cadmiu sau plumb lantisoarele sunt un real ajutor atat pentru mamici, cat si pentru bebelusi. Indiferent de moment, cel mic va avea la indemana suzeta lui preferata.

Asa cum v-am obisnuit, veti gasi in cadrul magazinului nostru o gama larga de astfel de produse, in diferite culori si modele.

Nu uitati nici de protectia pentru suzete si alte accesorii

Si pentru o mai multa siguranta, protectia pentru suzete si alte accesorii este ideala. Se pot introduce atat suzetele, cat si celelalte accesorii ale bebelusului, precum jucaria de dentitie sau lantisorul pentru suzeta. Este incapatoare si la fel de practica pentru ca poate fi agatata cu usurinta de patut, geanta sau carucior.

Create din materiale de calitate, protectiile pentru suzete sunt durabile pentru timp indelungat, protejeaza accesoriile de microbi si praf si se gasesc intr-o gama la fel de larga si versatila.

Astfel de produse pot fi achizitionate separat sau in seturi, in functie de preferinte si necesitati.  

Asadar, sezonul cald se apropie, iar plimbarile si joaca din parc sunt asteptate cu nerabdare. Bucurati-va de fiecare moment alaturi de micuti, achizitionati-va produsele potrivite pentru a va eficientiza timpul, dar si pentru ca cel mic sa fie in siguranta.

Optati pentru produse de calitate, asa cum sunt cele de la Little Prints.