Orice mamica are acea tranzitie din viata in care renunta la geantile de umar de dimensiuni mici pe care le purta inainte de venirea lui bebe pe lume. Le inlocuieste cu gentile speciale pentru bebelusi si chiar cu o geanta fashion de dimensiuni mari. Asta pentru ca sunt multe lucruri esentiale de care are nevoie la orice iesire din casa.

Daca te enumeri si tu printre aceste mamici, atunci stii probabil ca nu poti pleca de acasa fara sa ai cateva lucruri esentiale. Astazi vom discuta despre saltelutele portabile pe care le poti gasi in cadrul paginii noastre oficiale littleprints.ro si vom descoperi de ce nu pleaca mami fara salteluta portabila de acasa.

Pentru bebe tot ce este mai bun din ce e bun

Bebelusii au parte de o atentie deosebita din partea mamicilor si a celor din jur. Este si firesc avand in vedere ca sunt niste fiinte atat de firave si de mici care au nevoie de protectie. In special in primele luni de cand vin pe lume sistemul imunitar nu este bine dezvoltat, motiv pentru care este nevoie de o atentie sporita.

Caz in care fiecare loc din casa in care cel mic va sta trebuie sa fie special pregatit, cu lenjerii de pat din materiale hipoalergenice, moi astfel incat sa nu ii fie iritata pielea. In gama noastra de produse veti descoperi si seturi complete cu lenjerii de pat, alaturi de paturici moi si museline. Toate acestea sunt esentiale. Veti vedea ca bebelusul doarme chiar mai linistit si mai mult in timpul noptii daca patutul lui este pregatit exact asa cum trebuie.

Ce faceti cand plecati in vizita?

Daca acasa totul este pregatit asa cum ar trebui, ce facem totusi atunci cand vine vorba despre plecarile de acasa, despre zilele cand mergeti in vizita?

Seturi complete de lenjerii nu poti lua cu tine. Deci solutia ramane salteluta portabila. Poti gasi la noi pe site mai multe variante de astfel de saltelute care iti pot fi de foarte mare ajutor atunci cand:

-mergi in vizita;

-iesi la o plimbare in parc;

-mergi in concediu.

Saltelutele portabile disponibile la noi pe site sunt foarte utile, realizate din materiale de calitate astfel incat sa reziste cat mai bine in timp. Oriunde vei merge alaturi de bebelus, cu salteluta portabila vei avea un loc perfect in care poti schimba scutecul copilului, fara sa il asezi pe suprafete neigienizate.

De aici si raspunsul: mami nu pleaca de acasa fara salteluta portabila pentru ca aceasta este ideala de schimbat scutecul, in timp ce bebe sta confortabil pe buretele moale, in siguranta.

Poti gasi mai multe variante de culori. Poate te incanta salteaua portabila Mushie Roman Green care are o nuanta de verde deschis, aproape verde marin. Pot alege si nuante precum Natural sau chiar Blush.

Salteaua o poti transporta foarte usor, o ai mereu la indemana. O pliezi si o asezi in geanta bebelusului. Poate fi spalata la masina de spalat, deci o poti igieniza oricand. Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi mai multe produse, alaturi de saltelutele portabile.