Daca in anotimpul cald garderoba si accesoriile micutului tau erau in ton cu marea si cu atmosfera estivala ce plutea in aer, iata ca venirea sezonului rece aduce hainute groase groase si accesorii care ii asigura caldura de care are nevoie.

In acest an toamna a respectat calendarul si pe 1 septembrie a si batut la usa. Am fost luati prin surprindere atat noi, ca adulti, cat si cei mici. Hainele groase le-au inlocuit pe cele subtiri si uite asa a trebuit sa ne adaptam procesului de tranzitie.

Pe langa versatilii ochelari de soare pe care ii poti integra atat intr-o tinuta de vara, cat si intr-o tinuta de toamna, muselinele sunt niste accesorii de nelipsit.

Material organic, prietenos cu pielea

Avand la baza un procedeu bazat pe materiale eco-friendly, bumbacul organic este prietenos cu pielea celui mic. Acesta nu creeaza neplaceri sau mancarimi ce l-ar putea deranja atunci cand o foloseste. Este ideala atunci cand il alaptezi sau cand ii schimbi scutecul si vrei sa protejezi celelalte suprafete. Aceasta le protejeaza si confera un o stare de confort pretutindeni atunci cand este folosita.

Acest tip de museline reprezinta un must-have in garderoba micutilor, dar si a mamelor. Avand-le la indemana te desfasori altfel pe langa cel mic. Renunta la cutia cu servetele si incearca acest set. Little Prints este un brand recunoscut pentru diversitatea produselor, dar si pentru calitatea lor. Gama noastra este diversa, avand nenumarate modele si culori atragatoare pentru cel mic.

Un set de trei bucati, pentru o utilizare cat mai indelungata

Oferta noastra este de set trei museline atent realizate dintr-un material calitativ si moale la atingere. Suntem chiar convinsi sa afirmam ca cel mic va fi cucerit de acestea si in scurt timp vor deveni principalul element care ii va insoti pretutindeni. 

Noi, la Little Prints, ne dorim ca atat parintii, cat si copiii sa beneficieze de o utilizare placuta si utila in ceea ce priveste produsele. Gama noastra de produse si accesorii este ideala pentru primii ani de viata, cat si pentru etapa urmatoare in pasii acestuia.

Museline, suzete colorate si tacamuri speciale, realizate pentru inceperea procesului de diversificare, toate acestea sunt necesare pentru un inceput complet de crestere si dezvoltare. Stim ca celor mici le arde mai degraba de joaca si nu de invatare, de aceea tacamurile disponibile pe littleprints.ro sunt realizate si pentru joaca, dar si pentru un sistem mai usor de prindere si de manuire.

Daca te-ai decis si vrei sa comanzi acest set, poti acesa site-ul nostru oficial littleprints.ro. La fiecare categorie vei gasi detalii si informatii complete despre produse, cat si review-uri din partea clientilor care au achizitionat produsele. De asemenea, poti lasa si tu un review dupa ce folosesti muselinele, pentru a sfatui in mod direct alte persoane. Preturile produselor sunt direct raportate la calitatea acestora.

In ceea ce priveste comanda, o poti plasa direct pe site, fara prea multe complicatii. Plata produselor se face intr-un mod sigur.