paturica pentru curse de masini

Desi in era moderna ne dorim sa spargem tiparele de parenting clasic, exista inca acel stereotip conform caruia baietii se joaca cu masini si fetele cu papusi. Sau cum este cel care are in vedere decorarea camerei cu roz in cazul fetelor si cu albastru in cazul baietilor. Desi par sa ne surprinda, aceste stereotipuri sunt constante. Dar cine spune ca nu poate fi si distractiv?

Daca cel mic este pasionat de masini si aceasta activitate ii ocupa mare parte din timp, iata o idee grozava: paturica pentru curse de masini. Este nou adaugata in stocul nostru si poate fi deopotriva o idee grozava de cadou.

Cine spune ca o paturica trebuie sa fie una simpla? Sau ca aceasta trebuie sa fie neaparat groasa, iar printul sau sa fie cel clasic cunoscut? Cu buline sau linii? La Little Prints paturica de la Konges Slojd va surprinde pe toata lumea. Este total neasteptata ca print si utilizare!

Un produs util, cu print inedit

Sunteti in cautarea unei variante de paturica camera baiat? Cea cu print de curse pentru masini este gandita practic si poate fi folosita la orice varsta. Cu pista pentru ca cel mic sa urmeze cu masinuta drumul, cu buzunare laterale si o generoasa suprafata de 120x90 cm cei mici isi vor gasi in acest tip de produs o oportunitate de a se juca divers. Poate initia jocuri cu masini.

Paturica este sigura, confortabila, practica pentru copii de varste diferite. Aceasta devine un obiect util avand in vedere cele doua moduri de utilizare. Initiati joaca competitiva, lasati-l sa descopere ce inseamna antrenamentul, manuirea unui mic obiect sau respectarea unui traseu.

Inca sunteti in cautarea unui cadou de Craciun?

Nu uitati ca in pagina noastra veti gasi mereu sursa de inspiratie si de shopping si mai mult decat atat, avem in mod constant produse noi. Asadar delectati-va cu idei pe care le puteti pune practica privind cadourile de Craciun.

Puteti alege instrumente muzicale pentru copiii de 2-3 ani. Ii ajuta astfel sa isi dezvolte abilitati muzicale si sa descopere si altceva in afara de clasicile jucariile si jocuri.

Pentru cei mici care inca nu au implinit un an, fie ca vorbim despre fete sau baieti, puteti achizitiona jucarii de motricitate sau suzete ori jucarii de dentitie. Toate acestea sunt mai practice decat ati crede.

Sau decorati taramul magic al copilariei

De asemenea, magazinul nostru online va fi o sursa de inspiratie pentru cum sa decorati camera celor mici. Fie ca vorbim de tapet, de jucarii pentru decor sau de o simpla ghirlanda, astfel de detalii vor face o mare diferenta. Plus paturica pentru joaca, veti reusi sa creati aici un taram magic cu adevarat.

Copiii sunt sceptici la inceput cand trebuie sa doarma singuri in camera. Insa pe masura ce descopera in acel loc tot ce le place, sunt mai atrasi de ideea de a avea intimitate. Asadar creati spatiul propice celor mici sa se desfasoare si sa se bucure de fiecare zi, de joc si de joaca!