Jucariile fac parte din vietile celor mici pentru ca le pot ocupa timpul in mod productiv si creativ. Pentru ca sunt lectii de viata mascate intr-un mod cat se poate de adaptat varstei. Pentru ca prin joc si joaca cei mici descopera lumea in care traiesc, deprind abilitati diverse si se dezvolta. Doar ca, un aspect crucial este alegerea corecta a jucariilor.

In stocul nostru veti gasi jucarii textile pe care le consideram sigure si perfecte la orice varsta. In mod special in primii ani de viata sunt griji despre ce poate fi o alegere buna pentru bebelusi.

De la ce varsta incepem sa cumparam jucarii

Unii ar spune ca pana la venirea pe lume a unui bebelus se pregatesc implicit cu jucarii diverse. Sunt colorate si incanta vizual. Ce-i drept in primele sale luni de viata nu are preocupari prea multe. Abia ce incepe sa distinga ce este in jurul sau. Incepe apoi etapa in care reuseste sa prinda lucruri si in jurul varstei de 6 luni cand dentitia apare, va simti nevoia sa isi calmeze gingiile inflamate. Jucariile de dentitie sunt printre primele jucarii alese.

Cu fiecare etapa din viata copilului veti prefera noi si noi jucarii, care sa ii starneasca interesul si sa il stimuleze. Daca in primele luni sunt dorite saltele de activitati, pe masura ce lunile trec sunt dorite jucarii tot mai complexe. Ce ati spune de jucarii care imita realitatea? In colectia de jucarii textile Maileg veti gasi pe cele care spun povestea unui soarece. Despre cum este el fratele mai mare, despre zana maseluta, despre viata la castel, sora printesa, viata intr-o cutie de chibrituri si alte delicioase accesorii - carucior, cada, frigider etc. sunt ipostaze pe care le veti descoperi aici.

Astfel de jucarii sunt interesante, sunt viata in miniatura si aduc si o frantura din povesti. Sunt de marimi potivite pentru mainile mici ale copiilor, sunt textile, nu sunt toxice si prezinta toate criteriile de siguranta pentru ca cei mici sa se joace cu ele. Au in compozitie bumbac si in si pot fi si spalate la nevoie.

Pregatiti copiii pentru fiecare etapa

In jurul varstei de 2-3 ani exista etapa tantrumurilor. Copiii plang mult, des, din aproape orice. Desi nu este o regula stricta despre cum sa potoliti aceste episoade, in mod clar sunt metode eficiente prin care sa preintampinati astfel de situatii. Explicati copiilor tot ce se intampla si ce urmeaza sa se intample. Iar jucariile pot fi o metoda excelenta in acest sens.

jucarii textile Little Prints

Maileg are un scop practic. Jucariile textile din gama Maileg pot fi ipostaze pe care sa le exemplificati. The mice poate fi pus la somn, sa isi imparta jucariile cu sora sa, este la plaja, la mare sau isi serbeaza ziua de nastere. Sunt situatii cu care ne intalnim si in viata de zi cu zi. Copiii au tendinta de a se simti mai in siguranta cand scenariul cu care sunt deja obisnuiti - deci nu ceva la prima vedere - este repetat.

Cand va hotarati asupra jucariilor textile nu uitati sa verificati si categoria ultimelor noutati adaugate pe site.