Incepem sirul de sarbatori de iarna si prima dintre acestea este ziua de 6 decembrie, cea care marcheaza ziua Sfantului Nicolae. Este vorba despre ziua mult asteptata de copii. Bucurosi ca au primit cadoul mult visat, nu vor uita aceasta zi.

Despre legenda acestui Sfant este posibil sa stim cu totii. Sfantul Nicolae se crede ca a fost ocrotitor al saracilor si din averea sa a impartit efectiv celor in nevoie. Cu actualele legende si cu un istoric vag despre ce reprezinta el, de fapt, acest sfant nu este doar cel care aduce cadouri copiilor. Este un simbol al credintei si generozitatii. Daca va intrebati de ce este sarbatorit in ziua de 6 decembrie, ei bine aceasta este data mortii sale si a fost considerat un  martir. Se crede ca provenea dintr-o familie instarita, iar dupa moartea parintilor sai a preferat sa finanteze ridicarea unui lacas de cult si sa ofere din averea sa celor saraci.

Lectia de bunatate nu se opreste aici. Si-a dedicat viata divinitatii si astfel a propovaduit cuvantul Domnului. Nu degeaba a devenit sfant. A fost dedicat in mod special cauzelor umanitare, astfel incat a devenit curand protector al vaduvelor, celor saraci, copii sau adulti. Desigur ca, de-a lungul timpului, au tot aparut diverse legende care spun ca, pentru cei care nu au fost tocmai cuminti, reversul medaliei este nuielusa. Ca semn al saraciei, dar si ca simbol al supunerii, in acest caz al ascultarii fata de parinti.

Un cadou simbolic

Desigur ca, fiind la varste fragede, cei mici nu inteleg prea multe despre cine si de ce le-au oferit un cadou. Insa momentele de acest tip sunt speciale pentru parinti, care vor face orice efort posibil pentru ca primul cadou al bebelusilor sa fie memorabil.

Daca ati ajuns aici, inseamna ca sunteti in cautarea unui cadou aparte. Ati vazut gama de noutati de la Little Prints? Este o ocazie minunata pentru a achizitiona produse premium, asa cum v-ati obisnuit. Recomandam ca prim cadou jucariile crosetate. Acestea sunt perfecte pentru mainile curioase ale celor mici. Sunt sigure, realizate din materiale netoxice, astfel incat parintii pot fi linistiti, nu sunt sanse ca cei mici sa se accidenteze, sa se raneasca jucandu-se cu astfel de jucarii. Sunt moi si placute la atingere.

Din seria jucariilor crosetate enumeram de asemenea papusa Melissa sau renul adorabil si minutios lucrat.

Daca acestea nu sunt tocmai pe gustul vostru, atunci cautati solutii mai practice. Pot fi alese de aici si suzete, biberoane, accesorii fel de fel, potrivite pentru toate preferintele. Orice parinte este interesat de cum sa faca noptile alaturi de cel mic mai placute, nu-i asa? Atunci plansul intens legat de perioada colicilor s-ar putea linisti cand ii oferiti celui mic o suzeta potrivita. Veti fi incantati, probabil, si de ideea celor care stralucesc in intuneric. Este gama nostra glow in the dark.

Fie pentru ocazia aceasta speciala, de Sfantul Nicolae, fie pentru oricare alta, nu uitati ca la Little Prints aveti produse premium usor de gasit si in stoc imediat disponibil.