E vremea concediilor si a vacantelor pentru toata familia! Nu doar parintii cauta sa se relaxeze si sa petreaca un timp placut alaturi de cei dragi, ci si copii simt nevoia sa se destinda si sa experimenteze diverse activitati sezoniere. Ca de fiecare data, noi, la Little Prints am pregatit produse speciale pentru ca cei mici sa fie ocupati si sa-si puna la lucru creativitatea.

Vorbim in acest articol despre un produs recent adaugat in stocul nostru de produse, si anume o carte de colorat cu apa. Detaliem in cele ce urmeaza despre caracteristicile unei astfel de carti si despre felul in care cei mici sunt captivati de ea.

O carte care se coloreaza la contactul cu apa - cat de creativ!

Aceasta carte este special creata pentru copii si este sursa multor zambete, reactii si fel si fel de pareri. Facuta din hartie certificata FSC, aceasta carte este una reutilizabila. Include sase pagini pline de aventura si de animale adorabile care de abia asteapta sa faca cunostinta cu cei mici. Desenele sunt unele captivante care asteapta sa prinda viata cu ajutorul stiloului special. Stilul este inclus in acest set, este ergonomic si este usor de manevrat de catre cel mic.

Cand micii creatori vor deschide cartea, initial vor descoperi niste pagini albe, dar de aici vine partea cea mai interesanta! Atunci cand aceste pagini iau contact cu stiloul umplut cu apa, culorile imediat prind viata si vor fi observate. Nuantele vibrante vor putea fi admirate de indata, iar cei mici vor crede ca este vorba despre magie la mijloc.

De mentionat faptul ca aceasta carte este reutilizabila, ceea ce inseamna ca atunci cand se usuca, desenele revin la starea lor initiala, alba. Cel mic le va putea colora din nou si din nou. Acesta poate colora la nesfarsit, ori de cate ori doreste fara sa isi faca griji ca va umple paginile. Nu va ramane niciodata fara spatiu disponibil in acele pagini.

Cartea de colorat are o forma practica si poate fi luata oriunde, la mare sau la piscina, cei mici nu se vor plictisi niciodata. Cu formatul sau compact ce cuprinde spirala este usor de transportat si nu ocupa mult spatiu in bagaj. Toate acestea fiind spuse, aceasta carte este una potrivita pentru vacanta ce urmeaza sa soseasca.

Comanda cartea pentru cel mic si aceasta va ajunge in scurt timp la tine!

Pentru ca stim ca doresti sa te pregatesti din timp pentru aceasta vacanta, este important sa stii ca noi, in cadrul Little Prints iti vom livra comanda ta intr-un timp foarte util. Nu trebuie decat sa plasezi comanda si sa fii cu ochii pe telefon. In acest fel te asiguri ca ai tot ce trebuie sa pui in bagaj si ca nimic nu ii lipseste celui mic.

Ca de fiecare data, la incheiere iti spunem ca in cadrul paginii noastre littleprints.ro gasesti produsele recent adaugate si te bucuri de sfaturi si recomandari de produse.

Vacanta placuta si nu uita de carte! Cel mic o va indragi!