Inca dinainte de a se naste bebelusul, parintii achizitioneaza un carucior. Nu este nimic gresit pentru ca acest produs vine cu beneficii atat pentru bebelus cat si pentru parinti insa ar trebui de luat in calcul si un marsupiu. Si acesta vine la randul sau cu multe beneficii, fiind mult mai practic in foarte multe situatii. Iata cateva dintre avantajele pe care le ofera un marsupiu.

Un marsupiu este sanatos pentru bebe

Optand pentru un marsupiu cel mic isi va mentine coloana cat si oasele soldului intr-o pozitie corecta, acestea dezvoltandu-se intr-un mod natural. In plus, un marsupiu poate ajuta la tratarea displaziei de sold. Este primul beneficiu de care parintii ar trebui sa tina cont.

Mai mult decat atat, contactul cu parintii ajuta la linistea sugarului. Studiile arata ca si colicile se diminueaza, iar bebe nu va mai plange atat de mult atunci cand este purtat in marsupiu.

Legatura intre parinti si bebelus

Fiind purtat la pieptul mamei sale, cel mic se va simti in siguranta. Fie ca este purtat de mama sau de tata, legatura intre parinti si cel mic va fi mult mai puternica.

Un marsupiu este foarte practic

Daca doriti sa mergeti spre exemplu impreuna la cumparaturi, un marsupiu este mult mai practic decat caruciorul. Cel din urma este destul de spatios si este incomod printre rafturile magazinelor, care de multe ori poate sa nu incapa. In plus, daca locuiti la bloc la etajele superioare, urcatul si coboratul caruciorul este o sarcina foarte grea pentru mama. In schimb, un marsupiu este mult mai practic si puteti face diverse activitati tinand copilul in brate.

Un marsupiu este mai usor pentru mama

Pe langa legatura care se dezvolta din ce in ce mai mult, mamicii ii va fi mult mai usor sa il poarte pe cel mic intr-un marsupiu. Alegand unul de calitate si potrivit nevoilor, mama se deplaseaza fara probleme si nu va fi greu pentru ea.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le are un astfel de marsupiu. In gama noastra de la Little Prints veti gasi si aceasta categorie de unde veti putea alege.

Un marsupiu wrap elastic pentru purtarea bebelusului este ideal pentru diferite activitati pe care mama le are. Fie ca vorbim despre cumparaturi, plimbari, treburi prin casa si asa mai departe.

Un astfel de marsupiu este realizat din bumbac organic, un material respirabil ce previne supraincalzirea. Este ideal de purtat in orice anotimp. Este de asemenea dotat si cu un buzunar pentru a depozita diferite lucruri. Designul sau ajuta ca atat mama cat si micutul sa stea cat mai confortabil. In plus cel mic va putea sa aiba si un somn linistit. Il recomandam pentru ca nu are bretele care sa incomodeze. Este usor, practic si tot timpul la indemana.

Aveti la dispozitie o multitudine de culori de unde veti putea alege in functie de preferinte.

Descoperiti asadar gama noastra de produse si alegeti tot ce mai bun pentru bebe, dar si pentru voi, parinti.