Banderole

Articolele vestimentare si accesoriile pentru bebelusi sunt o adevarata minunatie. Bucuria parintilor este nemasurabila atunci cand trebuie sa le cumpere pentru cei mici si sa ii imbrace cat mai frumos si mai colorat.  

Nu doar parintii trebuie sa fie fashion atunci cand merg la un eveniment important, ci si bebelusii lor. Tocmai de aceea noi am creat site-ul Little Prints special pentru prichindei, de unde parintii pot comanda unele dintre cele mai calitative si indragite articole vestimentare si accesorii.  

Da, calitatea este foarte importanta atunci cand vine vorba despre bebelusi si trebuie sa acorzi o deosebita atentie materialului atunci cand achizitionezi un produs care intra in contact cu acesta. De regula oamenii cumpara prima data cu ochii, pentru ca designul si culorile sunt cele care atrag, insa si calitatea produsului conteaza. La noi articolele bifeaza ambele casute, calitative si cu un design inedit.

Ce recomandam pentru micile fashioniste  

Gama de banderole nu trebuie trecuta cu vederea daca iti doresti ca tinuta fetitei tale sa intoarca priviri. Aceste accesorii completeaza perfect orice tinuta si le regasesti intr-o varietate de culori, modele si design-uri. Nu ne-am axat doar pe culori atunci cand au fost realizate, ci si pe calitatea materialului. Micuta ta nu trebuie sa se simta inconfortabil atunci cand le poarta si sa aiba tendinta de a o da jos. Banderolele sunt fabricate dintr-o tesatura elastica din nailon foarte moale care se intinde la orice dimensiune. Sunt perfecte pentru a fi purtate pe cap intreaga zi. 

Avem si banderole din catifea sau bumbac, mai late sau inguste, ce pot fi alese in functie de stilul vestimentatiei si preferinte. Gama de culori si modele este foarte versatila, deci cu siguranta ai de unde alege. Fie ca mergeti impreuna la o petrecere sau chiar la o plimbare sau in parc la joaca, micuta ta va arata minunat.
Bentite

Nici bentitele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba fetitei. Sunt acele accesorii care redau un look minunat si in tendinte. Si aici regasesti o gama destul de vasta, sub diferite culori si modele. Sunt realizate din bumbac, prietenoase deci cu pielea copiilor.

Poti completa tinuta si cu o pereche de ochelari de soare, pentru un look desavarsit.

La rubrica de accesorii de cap mai regasesti si clame, turbane si bonete. Cele din urma sunt perfecte pentru sezonul rece.

Gama noastra Little Prints cuprinde multe colectii de produse de unde poti alege ceea ce i se potriveste copilului tau. Le poti descoperi pe toate pe site si multe dintre acestea le poti achizitiona la reducere.  

Cei mici merita tot ce este mai bun pe aceasta lume. Este responsabilitatea noastra ca si parinti sa le oferim atentia, grija si iubirea de care au nevoie. Suntem atenti la produsele pe care le cumparam special pentru ei si asta pentru ca ne dorim sa se simta in fiecare moment cat mai confortabil si mai fericit.

Little Prints poate fi aliatul tau de incredere si de drum lung in ceea ce priveste cresterea bebelusului tau.