Perioada de diversificare este acel moment plin de emotie si chiar de teama pentru parinti. Asta pentru ca vorbim despre o schimbare in viata copilului care inseamna grija si atentie sporita pentru a face totul ca la carte. Cel putin asta spera parintii sa faca. Realitatea este alta, fiecare copil este diferit si cu preferinte diferite. Ce unui copil ii place, celuilalt s-ar putea sa ii displaca 100%.

Astfel ca voi decideti ce si cum introduceti in meniul copilului. O regula universal valabila este cea cu privire la tacamurile, bolurile si farfuriile pe care le folositi. Atentie! Sa fie realizate din materiale netoxice care nu ii ranesc gingiile celor mici. Gasiti in stocul nostru astfel de produse care de care mai interesante. New is fun, deci descoperiti noile produse pentru diversificare si anume farfuriile divizate cu pai.

Cum poti face pranzul celui mic o experienta pe care sa o prefere

Cand incepe perioada diversificarii cu siguranta trebuie sa va pregatiti din timp cu fel si fel de tacamuri si boluri speciale. Pentru ca pranzul sa fie cat mai interesant trebuie sa aveti in vedere anumite aspecte precum:

  • Aspectul mancarii

In functie de ceea ce va recomanda medicul pediatru si de alimentele pe care va sugereaza sa le introduceti in meniul celui mic, faceti alegeri cat mai colorate. Vorbim aici de alimente diverse, preparate asa cum este recomandat. Important este ca in farfuria copilului sa fie mai multe culori, sa fie cat mai atractiv.

Astfel va fi distractiv sa descopere gustul fiecarui aliment, vezi si ce alege sa guste prima data. Cu siguranta vor fi si mancaruri care nu ii sunt pe plac, dar datorita culorii va avea curajul sa incerce si celelalte variante din farfurie.

  • Ce boluri alegeti

Pe langa faptul ca trebuie sa fie realizate din materiale netoxice si special create pentru copii, bolurile divizate sunt recomandate. Nou pe site-ul nostru veti gasi si bolurile cu pai. Imaginati-va cat de distractiv va fi pentru copii sa bea cu paiul un anumit sos sau zeama de la o supa, in timp ce poate alege si cu lingura alte alimente.

  • Ce tacamuri alegeti

Cu cat sunt mai usor de tinut in mana si cat sunt mai atractive vizual cu atat vor fi mai preferate si acceptate de copil. Cu siguranta va trebui ca tacamurile sa fie din materiale netoxice, nu foarte dure. Asta pentru a nu-i rani gingiile sensibile.

  • Gasirea unor modele interesante, care sa ii atraga, in ceea ce priveste tacamul complet de la masa

Cu cat este mai colorat totul si mai apropiat de varsta copilariei cu atat va fi mai interesant si mai usor de acceptat pentru copii. Puteti alege seturi pentru diversificare gata pregatite de pe site sau puteti comanda produse individual. Creati o poveste cu privire la tot ce este in jurul copilului, astfel incat sa aiba o copilarie cat mai fericita si mai interesanta.

Totul poate fi transformat intr-un joc si astfel este mai interesant, mai usor de acceptat pentru cei mici. Va invitam in pagina noastra oficiala www.littleprints.ro pentru a descoperi toate produsele.