Mamicile grijulii stiu ca pentru bebelusi este nevoie de foarte multe produse specifice, pentru ca in fiecare moment sa fii pregatite cu ce are acesta nevoie. Astfel sunt unele accesorii care chiar nu trebuie sa lipseasca pentru pot preveni contactul copilului cu diverse virusuri si bacterii. Deseori chiar produsele specifice pentru bebelusi pot preveni aparitia unor iritatii sau a unor alergii.

Asa cum te-am obisnuit si pana acum, la noi - www.littleprints.ro - poti gasi o gama vasta de produse necesare pentru bebelusul tau, de la primele saptamani de viata si pana la primii ani. Printre acestea putem enumera si lantisoarele pentru suzete. 

Despre suzete si importanta lor 

Suzetele si utilizarea lor este un subiect controversat - sau cel putin asa era pana cand unii specialisti au descoperit ca acestea pot ajuta din mai multe puncte de vedere bebelusii. Aleasa corect, conform unor criterii bine stabilite, suzetele nu afecteaza vorbirea, pronuntia sau cresterea dintilor pentru copii. 

La noi gasesti suzete Bibs si Frigg care corespund oricaror cerinte. Realizate din materiale calitative, silicon alimentar si latex natural, nu exista niciun material care sa contina BPA, PVC, ftalati sau altele de acest gen. 

Suzeta poate linisti copilul si ii poate oferi un anumit confort atunci cand este in patutul sau, fara ca mama sa fie nevoita sa il ia in brate de fiecare data. Nu trebuie oferita non stop, ci doar in anumite momente. Astfel copilul va manca atunci cand este cazul, nu va substitui acest lucru cu placerea de a suge suzeta.

Suzetele disponibile la noi pe site imita foarte bine sanul mamei, ceea ce face ca acestea sa fie mult mai bine acceptate de catre cei mici. Problema este ca suzeta este foarte posibil sa ajunga pe jos deseori, cand bebelusul o scapa din gurita. Cu siguranta nu va doriti asta pentru ca intra astfel in contact cu bacterii si de acolo apar alte probleme. Motiv pentru care aducem in atentia voastra o noua colectie de lantisoare pentru suzete.

Noi designuri, la fel de interesante si calitative 

Noile lantisoare cu clip pentru suzeta pe care le avem pe site sunt realizate din silicon si au un design ca si cum ar fi impletite. Sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite, fiind disponibile intr-o gama vasta de culori care mai de care mai interesante. 

Asa cum sunteti deja obisnuiti, sunt realizate 100% din silicon alimentar, fara plumb, cadmiu sau altele de acest gen. Clipul sta bine prins de bluza copilului si nu trebuie sa iti faci griji ca il va desprinde. Astfel de lantisoare cu clip pentru suzeta sunt indispensabile chiar si ar fi indicat sa le comanzi odata ce plasezi comanda de suzete. Se enumera printre acele lucruri de care ai nevoie chiar pentru bagajul de spital.

Astfel nici nu trebuie sa te apleci de fiecare data dupa suzeta, pentru ca stim ca ai inca dureri de spate de la sarcina si de la nastere. Un astfel de lantisor poate fi chiar benefic, ofera mai multe avantaje, deci este un obiect must-have.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru www.littleprints.ro pentru a descoperi toata gama de lantisoare de suzete.