Vine vara si grija numarul unu este despre cum sa ii protejam pe cei mici. Ochelarii de soare cool din gama noastra sunt pe placul tuturor! Din gama de noutati va prezentam accesoriile ce nu trebuie sa va lipseasca in acest sezon!

Ochelari de soare pentru copii si bebelusi - Daisy

De la 18 luni si pana la 7 ani fetele pot fi cochete, sic asortate cu ochelari de soare Daisy. Sunt adorabili mai ales pentru ca ramele sunt inspirate de flori, nu degeaba si culoarea lor si forma acestora. Sunt insa si practici, oferind protectie UV 400.

Sunt conceputi practic, marime universala, confortabili, rama fiind subtire si usoara. Vin la pachet cu un saculet pentru depozitare practica.

La nevoie, optam pentru ochelarii de soare flexibili

Nici bebelusii, nici copiii nu se aseamana unii cu altii. Desi la varsta frageda, au preferinte si isi arata personalitatea. Asadar, daca pare dificil sa asortati tinutele cu ochelari de soare, iata o alta solutie: varianta flexibila, adaptata cu un cordon de fixare. Recomandati pentru bebelusi de la 3 luni si pana la 24 de luni, ochelarii de soare flexibili sunt clasici, cu care nu aveti cum sa dati gres.

O rama simpla, cu lentile rotunde, comod de purtat si scaldata intr-o nuanta camel se va potrivi la orice tinuta. De data aceasta vorbim despre rame din silicon. Nu doar ca arata cool, insa sunt realizati practic, astfel incat sa fie si rezistenti la impact. In plus, ramele au un decupaj special pentru fixarea cordonului la spate, cordon detasabil, deci poate fi folosit la nevoie, in primele luni pana cand bebelusul sau copilul va fi obisnuit cu aceste accesorii.

Asigura protectie optima si pentru ca acopera tot campul vizual al purtatorului.

Care sunt trendurile in vara lui 2023?

 Pentru parintii care isi doresc sa tina cont si de trendurile curente, ei bine in 2023 moda are in prim plan animal print-ul - si da, veti gasi si in colectia noastra de ochelari de soare pentru copii acest print adorabil. La fel de bine sunt purtate intens pastelurile, asadar pentru fete si baieti pot fi alese culorile neutre sau specific roz placut sau albastru.

Dar cine spune ca eleganta este lasata pe loc secund? In 2023 nimic nu este exclus, un look surprinzator este de preferat. Asadar ramele de ochelari asezonate interesant si sofisticat cu perle albe sunt un next level in materie de accesorii pentru copii.

Ochelarii de soare au devenit mai mult decat accesorii dragalase. Sunt must-have, chiar daca veti evita expunerea la soare in orele in care razele soarelui sunt mai intense. Fac parte din tinuta de vara, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Atunci de ce sa nu fie fun sa ii purtati?

Noutati grozave

Explorati noutatile din pagina noastra si bucurati-va de oferte. Veti descoperi magia cartilor de colorat cu apa, a pastilelor de racire in forma de cirese si multe alte produse care vor face aceasta vara sa fie placuta.

Spor la shopping!