Bebelusul de ieri a crescut sub ochii iubitori ai parintilor si iata ca astazi implineste o varsta frumoasa.  A fost nevoie de toata dragostea parintilor si de produse speciale ingrijirii lui zi de zi pentru ca bebelusul sa creasca si sa se dezvolte armonios.

Cu produse de la noi ingrijirea lui a fost usoara si mai ales a avut parte de unele dintre cele mai calitative produse de pe piata.

Brandul nostru nu a facut niciodata rabat de la calitate si fiecare produs, fie ca a fost vorba de jucarii, imbracaminte sau suzete au facut deliciul celor mici care s-au bucurat de materiale deosebite.

Intr-adevar, noi cei de la Little Prints am dorit sa fim un sprijin de nadejde pentru parinti, in asa fel incat de orice produs ar fi avut nevoie, sa il gaseasca la sectiunea aferenta lui si mai ales la rubrica de noutati, acolo unde va delectam cu ultimele noutati de pe piata.

Alaturi de bebelus, inca din primele zile

Bebelusul a trecut cu bine de primii ani, a avut parte de momente de noapte buna in care s-a odihnit in seturile noastre de lenjerie, confortabile si moi la atingere. Suzetele noastre din silicon moale au fost de mare ajutor parintilor cand acestia incercau sa il linisteasca sau sa il adoarma. Mai apoi, in perioada cresterii dintilor, parintii au gasit la noi si jucarii de dentitie adecvate care au reusit sa calmeze durerile provocate de eruptia dentara.

Am fost alaturi de parinti in fiecare etapa de crestere si dezvoltare, inclusiv in perioada dificila a diversificarii. Atunci am venit in ajutorul parintilor cu tacamuri speciale, acele farfurii cu ventuza care se prind de masa, farfurii practice, fabricate din silicon special.

Sigur, in perioadele de joaca am adus si jucarii special fabricate de la branduri renumite, pentru ca micul print sau mica printesa sa se joace in siguranta.

Petrecere de copii in siguranta

Pentru ca petrecerea celor mici sa se desfasoare in siguranta noi, cei de la Little Prints, am adus produse si tacamuri speciale care nu se sparg sau rup, putand fi folosite fara nici o grija chiar si de cei mici.

Astfel la rubrica cani si farfurii avem tacamuri speciale din silicon, la fel cani si pahare din care cei mici pot sa bea linistiti.

Tot la capitolul noutati am introdus special pentru siguranta celor mici si seturi de paie speciale pentru petrecere.

Pentru ca cei mici sa se simta bine si sa se distreze, aceste seturi de paie au o forma speciala, imitand solzii de dragon de culoare verde.

Nu numai ca sunt usor de intrebuintat si pot fi apoi reutilizate, dar prin forma lor amintind de spinarea dragonilor, dau o nota vesela oricarei petreceri de prichindei. Se curata usor, prin clatire cu apa.

Fara nici o grija, parintii pot utiliza setul de Paie Dragon Forest pentru ca cei mici sa bea delicioasele racoritoare cu ajutorul lor.

Le gasiti in sectiunea noutati, alaturi de alte produse indispensabile, din materiale prietenoase cu mediul si cu pielea celor mici.