Se spune ca prima etapa de diversificare este una mai grea. Ce vine pe urma nu este mai prejos. Grijile se inmultesc, bebelusul incepe sa isi exerseze independenta si masa devine un moment de joaca. Asadar, in acest context, ce set de masa si tacamuri este potrivit pentru copiii de un an?

Pentru copiii de un an este recomandat sa folositi seturi de masa si tacamuri specifice pentru copii. Asta pentru ca aveti nevoie de cele realizate din materiale usoare si rezistente, netoxice. Intr-un cuvant, baby friendly. In forme si culori atractive care pot stimula interesul copilului pentru masa, aceste accesorii si produse sunt de care aveti nevoie.

Se schimba vesela si tacamurile pentru copiii de un an?

Daca in prima etapa a diversificarii sunt preferate tacamurile din silicon si alte materiale moi, flexibile pentru ca cei mici sa nu se raneasca, dupa un an povestea se schimba. Miscarile copilului se perfectioneaza, are mai multa stapanire de sine si incredere in fortele sale. Pot fi alese tacamurile de antrenament, cele din inox si doar maner din lemn sau silicon.

Insa, in orice etapa a vietii lor pana cand vor manca singuri, este important sa alegeti acele tacamuri si acel tip de vesela fara muchii ascutite sau varfuri periculoase. De asemenea, asigurati-va ca acestea sunt usor de curatat si pot fi spalate in masina de spalat vase.

Conteaza culoarea sau daca acestea sunt parte dintr-un set tematic?

Ar fi bine sa acordati importanta cuvenita acestor detalii. Asadar un set de masa bebelusi si copii este de preferat, in detrimentul obiectelor individual alese. In asa fel veti reusi sa atrageti vizual si sa convingeti sau cel putin sa tentati pe  cei  mici sa incerce un preparat.

Se spune ca, psihologic vorbind, oamenii sunt mai incantati cand servesc masa in compania celor dragi. Este valabil si in cazul copiilor si nu doar in ceea ce priveste servirea. Conteaza cu cine impartim acest timp si ce si cum o facem. Vasul in care servim mancarea contribuie pana la urma la aceasta experienta culinara. Asadar va veti dori sa alegeti ceva tematic si colorat, potrivit pentru interesele unui copil.

In gama noastra veti gasi seturi de masa cu accesorii incluse. Alegeti pe cele cu bol si farfurie, tacamuri si pahar. Cu un imprimeu discret si o nuanta placuta, va fi setul dragalas pe care cei mici il vor asocia automat cu o masa delicioasa.

Recomandarile noastre

Inca de la varste fragede se remarca importanta de a urma cu strictele unele norme de igiena si de a obisnui pe cei mici cu anumite reguli. Tacamurile pentru bebelusi si copii sunt special concepute. Veti observa ca au marginile bine rotunjite si finisate, tocmai pentru a evita orice risc de accidente.

Utilizati vesela speciala, care nu se sparge, este realizata din materiale sigure si nu are in componenta compusi chimici - cum sunt ftalatii sau BPA-ul, adesea intalniti in produsele din material plastic, care sub efect termic pot afecta calitatea mancarii.

Nu in cele din urma, preferati seturile de masa, care au design similar. Efectul vizual este unul remarcat desigur si, in plus, este vorba despre a  creste sansele ca cel mic sa aprecieze si mai mult experienta culinara.

Cand v-ati hotarat sa faceti noile cumparaturi va asteptam in sectiunea noutati de unde sa va alegeti cele mai noi produse. Ne place sa fim practici si sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a naviga rapid. Nu e timp de pierdut cand bebelusii nostri sunt comoara de pret cu care stam cu ochii  mereu.