Leaganele sunt indragite de catre toti copiii, se distreaza nespus atunci cand se afla in acestea. Ca parinte, vei fi mereu bucuros de faptul ca micutul tau se simte in siguranta si ca ii place sa descopere astfel de senzatii inedite. Leaganele sunt indragite de catre copii, atat de mult sunt indragite, incat ca daca pui leaganul in exterior sau in exterior copii vor petrece mai mult timp dandu-se in el.

Leaganul de interior suspendat, pentru copilul tau

Leaganul suspendat pe care il vei gasi pe site-ul nostru este de calitate premium si vine in ajutorul oricarui parinte ce isi doreste ca camaradul sau sa se distreze la fel de mult in interiorul casei, precum o face in exteriorul acesteia. Leaganele se afla in parcuri, in exterior, iar atunci cand ploua, este tarziu sau ninge afara, copiii nostri nu se pot distra la fel de mult precum in exteriorul locuintei. Atunci putem apela la un leagan din interior, ce este suspendat de tavan si ofera toata siguranta de care are nevoie copilul tau.

Preocupat de materiale?

Materialele ce sunt utilizate pentru crearea acestui leagan sunt de calitate ridicata. Pentru sezut este utilizat un bumbac gros, ce este captusit, pentru a fi moale la atingere si cat se poate de confortabil, iar marginile sunt din lemn pregatit pentru a oferi o forma cat mai placuta in jurul copilului, dar si un loc de unde sa se prinda sforile ce vor fi atasate tavanului. Leaganul este comod si va oferi copilului tau sustinerea de care are nevoie si modul practic prin care acesta se va putea legana. Alege un leagan suspendat din bumbac pentru copilul tau!

Pentru ce copii este ideal leaganul suspendat?

Acest leagan pe care il vei gasi pe site-ul nostru este ideal pentru copiii cu greutatea mai mica de 20 de kg si care reusesc sa stea in sezut fara ca acest lucru sa le afecteze coloana vertebrala. Daca copilul tau are intre 9 si 36 de luni, acest leagan este perfect pentru el, se va distra de minune de fiecare data. Pana la varsta de 3 ani, copiii descopera o multime de lucruri noi, iar acest lucru continua si dupa aceasta perioada de 36 de luni si ii va face sa se distreze tot mai mult.

Balansul de care va avea parte copilul tau atunci cand se afla pe leagan ii va oferi o stare de liniste acestuia - asta in conditiile in care are parte de disconfort provocat de colici. Opteaza cu incredere pentru un asemenea leagan ce va deveni o activitate indragita de copilul tau!

Va fi mult mai distractiv sa petreci timpul cu copilul tau cand acesta se afla in leaganul sau de interior suspendat. Opteaza cu incredere pentru un leagan suspendat care sa nu lipseasca din locuinta ta si petrece timpul pretios care va trece rapid alaturi de el.

Esti in cautarea unui leagan suspendat pentru copilul tau? Il gasesti pe acesta pe site-ul nostru - www.littleprints.ro!