Exista o teama nejustificata in randul mamelor in mod special, legata de prima iesire la plimbare cu bebelusul. Daca nu este vorba de vreo teama a lor, atunci in mod sigur este vorba de ceea ce rudele sau cei din jur ii spun. Ca e prea rece, ca e vant, teama curentului - un adevarat fenomen ingrijorator, sunt multe motive pentru care unele mame evita plimbarile cu un nou nascut. Este firesc?

Unii ar spune ca da, altii ca ba, adevarul pare sa fie undeva la mijloc. Doar ca studiile moderne contrazic obiceiurile vechi si ceea ce generatiile mai in varsta stiu. Cert este ca, atunci cand vine momentul potrivit pentru prima plimbare si nu numai prima, caruciorul 3 in 1 este util. Detaliem in randurile ce urmeaza.

Prima plimbare va fi una neplanificata si necesara

Sa ne gandim practic, prima plimbare a bebelusului are loc la cateva zile dupa nastere si este chiar drumul sau de la spital acasa. Sau dupa caz, poate fi ceva mai tarziu de primele zile. In plus, ar fi bine de avut in vedere faptul ca, desi unele mame sau in general parintii amana prima plimbare, vin in vizita toate rudele. De la bunici la vecini si toate lumea care este incantata de venirea pe lume a celui mic, toti vin sa vada nou nascutul. Ceea ce poate insemna de asemenea un risc, pentru ca fiecare vine din mediul sau si poate fi purtator de cine stie ce virus.

Tocmai de aceea unii recomanda mai degraba plimbarea in aer liber, cel putin astfel riscurile sunt minimalizate, mai mici de a contacta cine stie ce virus.

Plimbarile cu nou nascuti nu sunt usoare

Trecand de dezbaterea momentului in care efectiv iesiti cu nou nascutul la plimbare, trebuie spus fara menajamente, ca iesirile in parc cu nou nascutii nu sunt usoare. Incercati sa va alegeti momentul perfect si parca acesta intarzie sa apara. Unii ar spune ca este de preferat sa iesiti in intervalul in care cel mic are timpul sau de dormit. Altii ca ar fi bine sa fie scos la aer si acasa sa doarma. Este greu de precizat ceva in aceasta privinta, de vreme ce fiecare bebelus este diferit.

Recomandam insa sa va inarmati cu rabdare si cu toate cele necesare. Un carucior 3 in 1 BabyGo este o alegere minunata. Este practic, din momentul in care cel mic se va obisnui cu tipul de carucior, veti face echipa buna impreuna. Iata si de ce:

  • Se pliaza usor, pentru a fi transportat sau depozitat la fel de usor.
  • Include geanta asortata, pentru ca parintii sa aiba mereu la indemana cele necesare
  • Include bara de protectie si are 5 puncte de inchidere.
  • Scoica, landou si carucior sport incluse.
  • La baza are loc de depozitare, un cos incapator.
Rentabil din punct de vedere al costurilor, nu veti investi in mod repetat, pentru fiecare etapa de dezvoltare a bebelusului, intr-un alt carucior. Acum disponibil in oferta noastra la Little Prints, caruciorul 3 in 1 va fi o alegere smart. Iar de plimbat, oricat ati amana acum la inceput, tot o veti face in cele din urma.