Atunci cand vine vorba de a alege primul cadou pentru un copil nou-nascut, multi se intreaba daca este mai bine sa opteze pentru un cadou modern sau unul traditional. Acesta poate fi un subiect delicat pentru unii care nu reusesc sa se decida asupra cadoului pentru noul membru al familiei. Venim insa cu acest articol pentru a detalia mai pe larg de ce un cadou autentic reuseste sa atraga priviri de fiecare data.

Cadourile traditionale pentru copii nou-nascuti, da sau ba?

Cadourile traditionale pentru copii nou-nascuti sunt cele care au fost oferite de generatii intregi. Acestea includ imbracaminte traditionala, cum ar fi paturi, caciuli, sosete si haine. De asemenea, aceste cadouri pot include si acele jucarii traditionale, papusi sau jucarii din lemn. Cadourile traditionale pentru copii nou-nascuti sunt, in general, cele care au un aspect clasic, fiind adesea facute manual.

In categoria nostra gasiti acea jucarie crosetata manual potrivita pentru un prim cadou. Funda colorata si elementele crosetate manual fac din aceasta jucarie una de colectie. In realizarea acesteia s-au folosit fibre hipoalergice, acestea fiind certificate si sigure pentru cei mici. Jucaria este realizata din umplutura holofibra, hipoalergenica care are menirea de a-si pastra forma intacta, chiar si dupa spalare.  

Indiferent daca alegeti sa o cumparati pentru micutul voastru sau pentru a o face cadou mai departe trebuie sa stiti ca aceasta are ochii si nasul ce vin la pachet cu un sistem de siguranta. Este ideal sa luam in considerare si acest element al protectiei atunci cand ne orientam catre jucariile pentru cei mici. Joaca este importanta, dar si faptul ca acestia sunt in siguranta si ca mai ales aceste jucarii nu constituie un pericol pentru ei. 

Avantajul suprem al acestor cadouri traditionale pentru copiii nou-nascuti

Unul dintre principalele avantaje ale cadourilor traditionale pentru copiii nou-nascuti este durabilitatea. Acestea sunt adesea facute manual din materiale de calitate superioara, ceea ce inseamna ca sunt mai durabile decat multe cadouri moderne. In plus, aceste cadouri pot fi si transmise din generatie in generatie, avand o valoare sentimentala speciala. Atunci cand cel mic va creste, isi va aminti cu drag de aceasta jucarie si mai ales de cel de la care a primit-o.

Un alt avantaj al acestor jucarii il constituie faptul ca aceste jucarii nu sunt toxice. Fiind lucrate din fibre si avand in componenta materiale superioare, parintii nu trebuie sa-si mai faca probleme in ceea ce priveste riscurile. Desigur ca cel mic va trebuie sa fie anuntat ca trebuie sa fie atent cu jucaria, dar acesta nu este expus unor substante toxice ce i-ar putea dauna.

Nu uitati!

Magazinul nostru va asteapta cu oferte la diverse produse si cu multe produse nou-noute pe stoc. Little Prints este magazinul tuturor copiilor, dar si parintilor. Spunem asta deoarece produsele sunt menite sa le usureze munca adultilor si sa le aduca copiilor bucurie si entuziasm pe toata aceasta perioada a cresterii.

Saptamanal va asteptam cu produse noi si cu articole menite sa va ajute sa cumparati smart!