Bebelusii sunt cei care isi exprima starile prin scancete, expresii faciale si framantari de picioare sau de maini. Nu stiu sa spuna ce vor si ce ii doare si de aceea parintii trebuie sa le cunoasca gesturile ca sa stie ce este in neregula. Uneori se intampla totusi sa aiba nevoie doar de putina alinare si de sentiment de siguranta, iar suzeta este cea care ii poate linisti.

Gama noastra de suzete s-a extins si vrem sa oferim unele dintre cele mai bune produse in acest sens, pentru ca parintii sa aiba certitudinea ca le ofera celor mici exact ce au nevoie, fara sa ii puna in pericol. Recent am introdus in gama noastra de suzete si pe cele marca Frigg, care pot fi arma secreta a parintilor.

Suzetele Frigg - calitate si design special

Chiar daca suzetele sunt obiecte special destinate bebelusilor, nu de fiecare data gasiti ceea ce este potrivit pentru cel mic. Din acest motiv va oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama larga produse calitative pe cel pe care il considerati potrivit pentru micul vostru prunc.

Suzetele Frigg nu fac rabat de calitate si asa cum v-am obisnuit sunt create din materiale speciale. Aceasta gama este din latex natural 100%, ceea ce inseamna ca produsele din acest material sunt antialergice si antimicrobiene. Aduse din Danemarca, unde sunt si produse, acestea sunt testate in prealabil astfel incat calitatea si utilitatea le este dovedita.

Chiar si aceste suzete sunt preferate de cei mici pentru ca au aceeasi forma a tetinei care imita sanul mamei, deci alinarea nu intarzie sa apara cand bebelusul are nevoie de putin confort cand doarme singur in pat. Acest design special creat a fost adoptat si cu privire la scut, care nu atinge atat de mult gura si pielea celui mic, deci nu o irita. Puteti alege suzeta in functie de varsta, astfel incat avem disponibile doua modele: pentru varste intre 0 si 6 luni si de la 6 la 18 luni.

Frigg vine intr-o gama variata de nuante elegante si in trend

Atat designul, cat si culorile lor respecta noile trenduri in care nuantele neutre completeaza perfect modelul suzetei si creeaza astfel un accesoriu util, dar la moda. Frigg Daisy sunt acele suzete care au forma de floare, ceea ce le face cu atat mai dragute si indragite.

Puteti alege dintr-o gama variata de culori, atat cele neutre si clasice de negru si alb, cat si nuante precum blush, seafoam, honey gold, lily pad, heather si altele, pe care le puteti asorta in fiecare zi cu tinuta dragalasa.

Bibs - ramane in topul preferintelor, alaturi de Frigg

Cele doua branduri de suzete sunt preferate de bebelusi, deci cautate de parintii care stiu sa aprecieze calitatea. Gama Bibs care se imparte pe mai multe categorii de unde puteti alege in functie de nevoile si preferintele copilului.

Fiecare produs este testat si poate fi pentru parinti o arma secreta, pentru ca il linisteste pe cel mic fara sa fie luat in brate sau leganat, de cele mai multe ori, ceea ce inseamna odihna in plus pentru mami si tati.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru www.littleprints.ro pentru a descoperi toate produsele disponibile.