Suzete Frigg

Suzetele sunt acele accesorii adorate de bebelusi, deoarece le ofera alinare in orice moment si sunt iubite de parinti pentru ca sunt un mare ajutor, in special pentru momentele in care bebelusul are nevoie doar de putina atentie. Pentru ca ne place sa avem grija de cei mici si sa le oferim produse calitative si cu adevarat benefice pentru ei, gama noastra de suzete Frigg a fost din nou actualizata cu noi produse. 

Stim cat de important este ca bebelusul sa aiba parte mereu de atentie si de putina alinare si stim si cat de obosita poate fi o mamica ce are un bebe de cateva luni. Pentru ca nu trebuie sa ridici mereu pe cel mic in brate, avem pe site acum noile suzete Frigg pe care cel mic le va accepta fara probleme cu siguranta si se va linisti in patutul sau sau chiar in carucior. 

Detaliile conteaza si noi suntem atenti la aceste aspecte 

Ca orice alt produs pentru bebelusi, nu conteaza doar sa fie alaturi de cel mic, ci sa ii fie si util si accesibil. Pielea lor fina si imunitatea inca scazuta din primele luni de viata ne fac sa fim de doua ori mai atenti cu privire la ceea ce oferim, de aceea am adus suzetele Frigg. Pentru ca indeplinesc toate standardele calitatii pe care noi le cautam pentru produsele destinate celor mici. 

Fiind realizate din silicon medical 100% unele modele, iar altele din latex natural, acestea ofera parintilor certitudinea ca nu creeaza reactii adverse, ca nu duc la aparitia iritatiilor sau a altor probleme. Chiar si designul lor este unul bine gandit, deoarece minimizeaza contactul cu pielea din jurul gurii, iar tetina imita sanul mamei. Motiv in plus pentru care cei mici le accepta si ii alina in orice moment. 

Ingrijirea corecta a suzetei 

Suzetele Frigg sunt alese de parinti pentru utilitate, caracteristici, dar si aspect. Acestea au un aspect placut si dragalas, in special gama Daisy. Totusi, ca orice alte suzeta si alte produse pentru bebelusi, aceasta trebuie inlocuita o data la cateva saptamani. 

Indiferent cat de calitativ este materialul, pentru ca bebelusul sa nu sufere si sa nu intampine anumite momente deranjante pentru gingiile sensibile, este necesar ca suzeta sa fie schimbata regulat. Tetina isi schimba forma sau marimea din cauza utilizarii constante si chiar de la primele semne ale acestor schimbari aceasta trebuie inlocuita. 

Chiar de la prima utilizare suzeta trebuie sterilizata. Este foarte simplu de realizat acest proces, prin simpla introducere a suzetei Frigg in apa clocotita. Chiar si la contactul cu solul poate fi sterilizata in acelasi mod, pentru ca nu afecteaza, ci din contra, omoara toate bacteriile. 

Este important sa alegi si suzeta Frigg potrivita in functie de varsta celui mic, deoarece sunt disponibile doua variante, de la 0 la 6 luni si de la 6 luni in sus. Alegi dintr-o gama variata de culori ori pe cele simple ori pe cele sub forma de floare, in functie de tinutele bebelusului si de preferintele tale. Alege suzetele Frigg care vor deveni parteneri ideali pentru micutul tau.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru www.littleprints.ro pentru a le descoperi pe toate.