Fiecare etapa de crestere prin care trece un bebelus este presarata cu fel si fel de intamplari si experiente noi. Parintii sunt cei care trebuie sa se adapteze in mod constant la ceea ce are nevoie cel mic pentru ca la fel ca si voi probabil, orice mama si orice tata cauta sa ofere tot ce e mai bun dintre tot ce e bun pentru puiul lor de om.

Astfel ca orice noua experienta implica si alte cheltuieli, noi lucruri ce trebuie cumparate. Am discutat aici pe blog deseori despre etapa de diversificare, in special despre inceputul acesteia. Totusi, concret ce facem cand copilul ajunge la varsta de +6 luni?

Alegerea tacamurilor potrivite

Chiar daca in decursul celor 6 luni bebelusul a crescut destul de mult fata de prima data cand l-ai luat in brate, acesta tot mic este. Asta inseamna ca trebuie in continuare protejat. Pielea sa este inca sensibila si fina, la fel ca atunci cand masura doar vreo 50 de cm.

Ca de fiecare data, in cadrul paginii noastre oficiale littleprints.ro, veti descoperi zeci de produse special create astfel incat sa nu afecteze negativ copilul in nici un fel. Astazi vom discuta pe larg despre tacamuri, cat este de important sa le alegeti corect si care sunt cateva dintre optiuni.

Ce tacamuri alegem pentru bebelus?

Gandul ca bebelusul incepe sa manance cu lingura sau cu furculita poate pare la inceput ceva de speriat. Totusi n-ar trebui sa fie astfel. Asta pentru ca veti gasi la noi tacamuri speciale pentru bebelusi care sa fie blande cu gingiile sale sensibile.

Acesta fiind si unul dintre motivele pentru care este foarte important ce tacamuri alegi. Cand celui mic incep sa ii creasca dintii, gingiile sunt destul de sensibile, dureroase. Astfel preferat ar fi sa alegi variantele de tacamuri care au cupa din silicon alimentar spre exemplu. Precum jucariile speciale pentru dentitie aceste linguri sau furculite vor calma chiar din durere cand ating gingiile.

Asta nu putem spune si despre lingurile pe care le folosesc adultii, din inox, care nu ar trebui sa fie utilizate nicidecum de bebelusi.

Variante de tacamuri pe care le puteti alege

Una dintre variante ar fi setul de tacamuri bebelusi cu lingurita + furculita semnate de brandul nostru propriu. Acestea sunt potrivite pentru varstele intre 6 si 8 luni. Au manerul din lemn de bambus presat la cald. Cupa este realizata 100% din silicon alimentar.

Acestea sunt usor de utilizat, indemanoase si foarte usor de intretinut. Pot fi spalate chiar la masina de spalat vase. Siliconul in special poate fi igienizat foarte usor. Avem disponibile mai multe variante de culori dintre care puteti alege. Chiar si culoarea poate avea o influenta, pentru ca este mai atractiv astfel pentru bebelus.

Poate va incanta varianta Rose, pentru micile printese. De asemenea Mustard, Oil Green si multe altele se enumera printre optiuni. Pentru bebelusul vostru doar ce este bun si de calitate, de aceea va asteptam si in cadrul paginii noastre oficiale pentru a descoperi mai multe.