Toamna este anotimpul ideal de a accesoriza tinutele in culori neutre sau in culori cat mai fresh, cat sa ne aduca aminte de vara. Unul dintre avantajele venirii toamnei este ca poti combina hainele de vara cu cele de toamna. De exemplu, rochia ta de vara preferata o poti imbina cu o maleta pe gat, la care adaugi niste colanti caldurosi. Ti-ai creat o tinuta sic si confortabila din niste piese clasice. 

La fel poți proceda si cu cea mica. Daca anotimpul cald a disparut, asta nu inseamna ca nu-si poate purta rochita inflorata pe care o adora. In diverse combinatii cat mai indraznete, aceasta poate fi purtata in orice anotimp. Mai ales daca ai sosete bebe scurte intr-o culoare uniforma.

Sosete din bumbac pentru confortul printesei tale

Little Prints este locul ideal de unde tu iti poti lua doza zilnica de inspiratie in ceea ce priveste articolele folosite pentru a-i oferi micutei mese hranitoare, dar si in tinutele purtate de aceasta.

Sosetele din gama noastra sunt concepute din 100% bumbac pur pentru a-i oferi caldura si confort indiferent de vreme. Acestia sunt ideali pentru plimbari si pentru spatii de joaca special concepute. Nu aluneca pe suprafete si sunt potriviti pentru integrarea intr-o tinuta zilnica. Materialul nu irita si nici nu tinde sa creeze anumite neplaceri pe piele.

Datorita elasticului incorporat, acestia nu strang piciorul intr-un mod dureros, ci se muleaza pe picior intomai pentru a oferi o stare de confort.

Pentru baieti, acelasi confort. in varianta sosetelor pentru baieti vei descoperi de asemenea calitate ireprosabila si un design atemporal. lungi sau scurte, sunt confortabile.

Design minimalist si material prietenos

Volanasele care vin la pachet sosetele sunt atat de simpatice, incat vor atrage priviri din partea celorlalte mamici. Pe langa materialul calitativ al acestora, elementul estetic este un detaliu ce ne intereseaza, aici la Little Prints. Deoarece dorim sa satisfacem si cele mai pretentioase gusturi, gama noastra nu ne permite sa ne lasam mai prejos.

O recomandare pe care tinem sa o specificam de fiecare data la articolele noastre vestimentare este legata de modul de ingrijire. Un detergent special pentru hainele bebelusilor este necesar pentru pastrarea calitatii. In acest fel sosetele vor fi purtate un timp indelungat, spre fericirea micutei.

De ce este indicat sa alegi produse dintr-un magazin specializat in articole de copii?

Pentru ca ne dorim ca cei mici sa aiba parte de un mediu prielnic dupa nastere, este bine ca produsele destinate lor sa aiba un plus de calitate. La noi ai aceasta garantie. Garantia ca puiul tau este bine si se simte bine. In plus de asta, suntem renumiti pentru calitatea si pentru gama noastra extinsa, in materie de articole.

Preturile sunt accesibile de fiecare data. De asemenea, in fata ofertelor noastre de pret nu ai cum sa rezisti. Pe littleprints.ro te bucuri de reduceri constante și de un stoc nou de produse des aprovizionat. Blogul iti sta la dispozitie oricand cu articole interesante si in acelasi timp informative.

Alege Little Prints pentru siguranta ta si pentru confortul lui.