suzete bibs de la little prints

Am discutat de atat de multe ori aici pe blog despre cum sa intretineti suzetele, cum ele alina plansul bebelusilor si cat sunt de apreciate la nivel international. Suzetele BIBS sunt mult iubite de bebelusi si apreciate de adulti, pentru ca aduc pacea si armonia. Sunt cele care calmeaza plansul intens cand nimic altceva nu functioneaza.

Evident, orice parinte va fi preocupat sa aleaga tot ce e mai bun, din tot ce e mai bun pentru bebelusul lor. Sa vedem si care sunt criteriile importante in alegerea unei suzete si pe care suzetele BIBS le intrunesc cu succes.

O misiune dificila, dar nu imposibila

Desigur, sunt multe detalii ce vor fi analizate, asta totusi nu inseamna ca este imposibil de ales. Iata cateva dintre cele mai importante aspecte pe care orice parinte le va lua in considerare:

  • Cat de sigura este pentru copil

Siguranta este un aspect crucial pentru orice parinte, intotdeauna prioritatea numarul unu. Suzeta trebuie sa fie realizata din materiale sigure, fara substante nocive si sa aiba o forma care sa nu ii puna in pericol copilul.

BIBS este insa rezultatul care tinde spre perfectiune, o tetina conceputa din materiale potrivite pentru a-l ajuta pe bebelus sa se simta confortabil cand o foloseste. Pe scurt, imita sanul mamei ca forma si textura.

  • Este durabila?

Suzeta nu este o investitie. Pentru ca si ritmul de crestere al bebelusului este unul foarte mare, suzeta potrivita ca marime se va schimba destul de des. In plus, este de asteptat sa fie schimbata oricat de des daca sunt observate defecte, rupturi sau deformari ca urmare a sterilizarilor.

Respectand indicatiile producatorului, nu ar trebui sa fie probleme.

  • Pret si calitate

Unul din factorii decisivi atunci cand achizitioneaza un produs pentru bebelus se refera la partea financiara sau cel putin la raportul calitate-pret. Din acest punct de vedere BIBS este laudat pentru ca suzetele produse sunt confortabile pentru bebelusi si acceptate din prima. In plus,  au un pret excelent in raport cu aspectele de calitate - textura, material, senzatia de natural, exclus sa contina substante toxice, BPA, ftalati etc.

Pot fi alese suzetele individuale, dar si cele in set, ceea ce face ca una din cele doua sa fie rezerva. Pretul este convenabil si daca veti compara produsele de pe piata, in raport cu cat de usor sunt de introdus in rutina bebelusului. Descoperiti si reducerile nostre, un motiv in plus sa va faceti achizitiile dorite. Stiti cum se spune, suntem prea saraci sa alegem ceva ieftin? Ei bine, iata, se aplica si in cazul suzetelor, accesorii care ii ajuta pe bebelusi sa se adapteze mai usor la viata extrauterina. Daca mai punem la socoteala ca sunt adorabile, colorate atat de dragut, ne-au cam cucerit, nu-i asa?

BIBS, un brand de suzete recunoscut pe piata, indeplineste toate aceste criterii si chiar le depaseste. Materialele folosite la fabricarea suzetelor BIBS sunt de inalta calitate si nu contin substante nocive, oferind siguranta necesara copilului. De asemenea, suzetele BIBS sunt confortabile si usor de utilizat, astfel incat copilul sa se poata bucura de ele pe perioade lungi de timp. In plus, sunt disponibile in marimi si culori diferite, sigure sa fie utilizate din prima luna de viata.

Cu totii cautam calitatea si mai presus de toate acel brand care a cladit deja increderea ca este ce trebuie pentru publicul sau consumator. Pe piata foarte competitiva de altfel BIBS este unul din brandurile de top. Cu BIBS puteti avea incredere ca veti bifa toate aceste caracteristici. In plus, va delectam cu o gama la fel de variata de accesorii pentru suzete, pentru a le mentine in siguranta si ferite de microbi.