Ne-am facut remarcati de-a lungul anilor pentru calitatea premium a produselor pentru bebelusi, iar ceea ce ne-a adus in lista preferintelor parintilor din Romania, au fost suzetele Bibs. La ora actuala sunt printre cele mai bune de pe piata, provenind din America. Fiind primii pe care le-am adus clientilor romani, ne-am castigat aprecierea lor, dar ne-au si dat un imbold de a ne axa doar pe aducerea de produse de calitate si standarde ale sigurantei inalte. Daca urmeaza sa deveniti parinti si inca nu ati gasiti suzetele potrivite, aici veti afla totul despre cele Bibs si mai apoi puteti alege favoritele din catalogul nostru.

Bibs Color

Suzetele Bibs Color sunt disponibile pentru 3 categorii de varsta si anume 0-6 luni, 6-18 luni, 18+ luni. Acestea, precum majoritatea suzetelor disponibile la noi, sunt confectionate din latex natural. Acestea imita foarte bine sanul mamei, ceea ce va face bebelusul sa o accepte mai usor. Il va ajuta sa se calmeze mai repede, acesta simtindu-se in siguranta. Scutul acestei suzete are o forma predispusa spre exterior, ceea ce inseamna ca suzeta nu va atinge pielea din jurul guritei sale, iar iritatiile nu vor aparea. Dispune de 3 orificii de aerisire pentru o mai buna circulatie a aerului, iar cand vine vorba de nuante pe site regasesti de o larga paleta cromatica din care sa alegi, pentru fiecare outfit chic in care-l imbraci pe cel mic.

Este recomandat sa schimbi suzeta undeva intre 4-6 saptamani, fiindca moliciunea si flexibilitatea latexului, determina modificari de forma. Gasesti chiar si variantele Glow in the Dark, fosforescente, ce te vor ajuta sa gasesti mai usor suzeta pe timpul noptii.

Bibs Supreme

Acestea se gasesc in doua marimi pentru varsta de 0-6 luni si 6+ luni. Bibs Supreme au un design elegant, cu margini rotunde, lasand spatiu pentru nasuc si barbie. Aceste suzete au gauri mai mari de aerisire in scut, deci pielea bebelusului va fi mereu uscata pe durata de folosinta.

Forma tetinei este de picatura plana, o forma ortodontica, ce reduce presiunea pe cerul gurii si pe gingii. Astfel, maxilarul celui mic se va dezvolta corect, fara impedimente.

Bibs Couture

Bibs Couture se remarca printr-un design mai nou, asemanator cu cel al Bibs Supreme. Forma scutului este ca al unui fluturas, la fel lasand nasul liber, pentru ca bebelusul sa respire cat mai bine. Tetina este ortodontica, imitand mamelonul mamei in timpul alaptarii si se va potrivi perfect in gurita sa. Are chiar o mai mica presiune asupra maxilarului, dintisorilor si gingiilor.

Bibs De Lux

Suzetele Bibs De Lux au o marime universala, potrivindu-se bebelusilor de la 0 pana la 36 luni. Acestea sunt varianta imbunatatita a suzetelor Bibs Color, au un finisaj mat, iar tetina in forma de cireasa este la fel, conceputa pentru a imita sanul mamei. Sunt recomandate de moase pentru a sprijini alaptarea naturala, deoarece atat Bibs Color, cat si De Lux il ajuta pe bebelus sa deprinda tehnica ideala de supt la san.

Indiferent de care suzete alegi de la noi, stii ca sanatatea bebelusului tau nu este periclitata niciodata. Sa aveti un prichindel ce creste armonios si putin bolfos!