Magia sarbatorilor de Craciun este tot mai aproape de noi, iar pregatirile sunt in toi. Primul Craciun in 3 va fi magic cu siguranta. De aceea, in aceasta perioada, aparatul de fotografiat va va fi la indemana. Vei crea amintiri de neuitat, care sa va bucure de fiecare data cand le priviti. Ati pregatit si articolele vestimentare si accesoriile pentru aceasta perioada? Daca inca nu, noi ne-am propus sa venim cu cateva idei care sa va inspire si sa va aduca momente de neuitat. Bebelusii vostrii vor arata ca in reviste.

Am venit cu cateva produse noi care o sa va incante cu siguranta. Si pentru ca in acest sezon se poarta rosu, ne-am gandit si la acest detaliu. Asadar, haideti la cumparaturi la Little Prints.

Magia Craciunului completata cu accesoriile de la noi

Daca trebuie sa schimbati suzetele sau poate ca va doriti altele noi, le puteti alege pe cele in ton cu acest sezon: set de 2 suzete Bibs - rosu. Sunt din noile noastre colectii si vi le recomandam cu drag. Am tot spus despre avantajele suzetelor noastre, asadar nu va faceti griji de calitate. In schimb, culoarea va face de data aceasta diferenta. Le puteti alege in functie de varsta bebelusului, de la 0 pana la 18 luni. Le puteti achizitiona in set sau separat.

Cert este ca aceste suzete vor fi vedeta. Sunt adorabile, iar cei mici vor fi in culmea fericirii. 

Puteti adauga aici si o jucarie de dentitie sub forma de fulg: alba, roz pudra sau alba marmorat. Pentru ca sunt realizate din silicon, cel mic isi va putea calma gingiile, deci nu va mai plange.  

Daca aveti acasa o mica printesa, atunci nu ar trebui sa lipseasca un turban rosu. Acestea sunt din bumbac, create special pentru toate anotimpurile. Si pentru ca sunt din bumbac, un material foarte fin si prietenos, acesta va lasa pielea sa respire, iar iarna va tine de cald si vara racoare. Este un moment perfect sa il achizitionati acum, pentru fotografii perfecte langa brad, dar si pentru vara care vine. O puteti accesoriza cu suzeta rosie.  

Va mai recomandam si banderolele rosii, mai ales acum cand sunt la reducere. Pe langa faptul ca ofera un design foarte elegant si inedit, aceste banderole sunt foarte confortabile pentru a putea fi purtate pe cap toata ziua. Sunt realizate din materiale de calitate, sunt elastice si se intind la orice dimensiune.  

Si pentru ca iarna nu este ca vara, nu lipsesc in aceasta perioada nici sosetele mai groase. Tot pe cele rosii vi le recomandam. Cele cu funda de catifea sau chiar pe cele simple, albe. Sunt extrem de confortabile si calduroase, iar designul cu adevarat spectaculos. Le puteti alege pe cele mai scurte sau mai lungi, in functie de outfitul de Craciun al bebelusului. 

Nu uitam nici de decoratiunile tip sosetuta pentru ca cei mici sa primeasca daruri de la Mos Craciun - rosii, albe sau roz pudra. 

Sunt doar cateva dintre produsele pe care vi le recomandam in aceasta perioada magica. Accesati pagina pentru a descoperi si celelalte game de produse.