Vara e pe final, insa mamele si tatii de fete stiu foarte bine ca rochiile sunt articolul vestimentar principal in garderoba micilor printese. Asadar in continuare acestea sunt articole de interes. Daca tot e vara si e mereu despre rochii, daca timpul inca este prielnic pentru a purta o rochie din bumbac va prezentam varianta Konges Slojd - Pluie De Fleur Red!

Motivele florale sunt inca in trend, asadar iata ca aceasta rochie este in pas cu noutatile modei pentru copii. Dar acesta este doar unul din motivele pentru care veti prefera sa o alegeti!

Pe cat de adorabila, pe atat de versatila

O astfel de rochie este destul de subtire si confortabila incat sa fie purtata in zilele de vacanta sau in serile cand vantul rece se simte. Seara pe faleza, ziua in parc, o rochie din bumbac Konges Slojd este o alegere minunata.

Nici nu stiti cand se iveste ocazia sa participati la ziua onomastica a unui copil din cercul de  prieteni. Sau cand este cazul sa mergeti in vizita, cand se iveste ceva inopinat. Zilele cu un bebelus sunt pline de surprize. Unele dintre acestea sunt si despre neplacerea de a avea nevoie de mai multe schimburi pe zi, mai multe tinute. Nu se stie cand mancarea ajunge mai mult pe maini si haine decat in gura sau cand joaca se transforma in murdarie. Asadar rochia cu pricina v-o recomandam oricand!

Marimi diverse

Una din marile frustrari ale oricarui parinte de fata si nu doar este sa nu gaseasca articolul vestimentar preferat disponibil in marimea necesara. Ne-am gandit si la acest aspect practic, astfel incat rochia din bumbac cu print floral este disponibila pentru 9, 12, 18 luni, respectiv pentru 2 si 3 ani. Daca v-a placut rochia si a fost convingatoare din toate punctele de vedere - calitate, pret, material si cum se comporta aceasta in timp la uzura, atunci de ce sa nu repetati cumpararea ei?

Moda atemporala 

Un alt atu al acestei rochii se refera la moda atemporala. Asa cum v-am obisnuit, articole vestimentare ce fac parte din portofoliul nostru sunt cele care sfideaza efectiv moda actuala. Vorbim de design simplu, de culori potolite si de croiuri ce tin cont de confortul celor care le poarta.

Prin urmare, rochiile de la Konges Slojd sunt minunate, practice si confortabile. Au croi de tip A si sunt lejere, au detalii ce adauga dinamica si volum in zona superioara, maneca lunga si sunt create din bumbac 100%.

Diversitatea nu lipseste

Daca va place printul floral, multiplicam optiunile pe care le aveti in magazinul nostru online. Descoperiti si rochia fara maneci, varianta mai eleganta, cu detalii stralucitoare pe care fetele le adora desigur. Nimic nu se compara cu bucuria unui parinte cand vede pe chipul copilului bucuria de a primi exact ce ii place!

Tineti pasul cu noi si fiti mereu la curent cu ce este nou in colectiile noastre, fie ca este vorba de articole vestimentare sau de accesorii. Categoria noutati este special creata pentru asta.