Daca pana acum tot am discutat in celelalte articole despre diversificare, astazi trecem la pasul urmator: autodiversificarea.

Este perioada in care cei mici descopera si mai multe gusturi, mai multe alimente, texturi. Practic este perioada in care nu mai sunt hraniti de parinti, ci incearca chiar ei sa duca tacamul sau cana la gura, fara ajutor. Desigur, autodiversificarea este diferita de diversificare numai prin simplul fapt ca de cele mai multe ori mancarea ajunge si pe podea si pe peretii din bucatarie. Asta pentru ca cel mic in toata aceasta perioada nu doar ca va gusta mancarea ci ii va testa si rezistenta la presiune strivind-o cu mana. Mai mult decat atat, va fi curios sa vada cat de departe zboara mancarea din farfurie, daca se lipeste de podea sau de pereti sau daca poate sa isi faca o caciulita din spaghete.

Curiozitatea si imaginatia copiilor nu are limite, la fel cateodata si rabdarea parintilor. Cu toate acestea, iubirea necoditionata nu lipseste si cel mic va primi tot ce este mai bun din ce este mai bun.

Desigur ca in aceasta perioada nu lipsesc produsele specifice ce sunt de un real ajutor. Asa cum am discutat si in celelalte articole, cei mici ar trebui sa aiba propriile tacamuri si seturi de boluri cu farfurii. Sunt indicate pentru faptul ca aceste produse nu prezinta niciun pericol de accidentare pentru bebelusi, fiind realizate din silicon alimentar moale, deci cei mici nu isi vor rani gingiile.

Noile cani Konges - un real ajutor in acesta perioada si nu numai

Daca faceti trecerea de la biberon la cana, atunci canitele pentru bebelusi cu manere de silicon Konges Slojd va vor fi de un real ajutor. Trebuie sa luati in considerare faptul ca cei mici sunt atrasi de tot ce este colorat, care au diferite forme de animalute. Astfel ca vor fi curiosi de aceste cani de unde isi vor putea bea laptele, ceaiul sau apa. Desigur ca pot fi folosite si pentru a pune fructe, supe sau alte alimente lichide pe care cei mici le prefera la orele de masa.

Setul contine 2 cani realizate 100% din silicon moale si flexibil pentru ca cei mici sa nu se loveasca. Acestea se curata foarte usor in apa fierbinte cu detergent sau in masina de spalat vase.

Cei mici vor invata sa duca mana la gura, vor avea mai multa dexteritate si vor descoperi incet-incet ca se pot descurca si singuri, fara ajutorul parintilor.

Cu astfel de cani puteti face trecerea foarte usor de la biberon. Se prind cu ambele maini, avand 2 manere laterale pentru o mai buna dexteritate.

Perioada de autodiversificare este frumoasa. Cei mici isi descopera gusturile si preferintele la mancare, ceea ce nu le place si se bucura de fiecare experienta noua.

Optati intotdeauna pentru produse de calitate atunci cand vine vorba despre bebelusii vostrii.

In magazinul nostru Little Prints veti avea ocazia sa descoperiti produse ce va sunt utile si de un real ajutor in aceasta perioada.