Timpul trece neiertator de repede. Mai mult decat atat, bebelusii parca cresc sub ochii nostri. Nu degeaba a aparut si moda aceasta a sedintelor foto pe care parinti le fac pentru ei si mai ales pentru bebelusii lor. Din ideea de a marca acele momente unice, din dorinta de a crea amintiri unice pentru viata lor de familie. Cand veti decide asta, nu uitati de decorul splendit si de accesoriile deosebite pe care le puteti avea parte din sedinta foto in cauza.

In cadrul magazinului nostru online veti gasi accesorii diverse, dar si accesorii de cap si alte produse pentru bebelusi si copii. Cu putina creativitate acestea pot contribui cu farmec la o sedinta foto minunata.

3 tipuri de sedinte foto la care sa spuneti Da

Prima sedinta este cea de tip newborn, mai cu seama ca este o diferenta enorma intre puiul de om in primele sale saptamani si la aniversarea sa de un an.

O a doua sedinta foto e numaidecat programata la primul sau eveniment, de obicei botezul si petrecerea de dupa. Urmeaza prima sa aniversare, la un an. Exista pentru unii si preferinta luna de luna sa fie o mini sedinta foto, daca se poate spune asa, in ideea de a crea un album foto al primului an. Este uimitor sa urmariti asa progres, cum se schimba bebelusul vazand cu ochii.

Bentite colorate

Pentru fetite mai ales la sedinta de newborn bentite colorate sunt prima alegere. Impactul acestora poate fi cu atat mai  mare, cu cat alegeti nuante vibrante. In functie si de decorul ales, pot fi optiuni bentitele rosii, cele maro intens sau verdele fisticului. In gama noastra, mai ales in randul produselor noi veti gasi bentite cu funda tricotata sau cele clasice.

De asemenea, accesoriile de cap precum agrafele de par pot fi deosebite, insa acestea pot fi alese cand bebelusul are par mai lung. Din ratiuni practice sunt alese bentitele sau turbanele pentru newborn.

Cardurile cu mesaje

La sedintele foto pentru newborn, care apropos, in mod ideal sunt programate cand bebelusul are 2 saptamani, sunt preferate cardurile cu mesaje. Daca in cazul copiilor mai mari vorbim despre tot felul de ipostaze, cei mici sunt inactivi. Somnul lor insa poate fi ocazia ideala de a le asocia diverse obiecte de decor, ce vor crea o poveste despre aparitia sa in familie.

Carduri cu mesaje veti gasi si in magazinul nostru. In plus, sunt si seturi din lemn, cu mesaje decupate, absolut adorabile.

Sedinta foto pentru baieti sau fete, la orice varsta

Pentru copiii mai mari sunt adesea dorite sedintele foto tematice si de sezon. Ocazii sa faceti asta veti avea de Paste, Craciun sau la ziua sa onomastica. Oricare ar fi ocazia, sunt cateva  decoratiuni de preferat.

Poate fi o completare de decor luna decorativa, soarele decorativ de asemenea, in functie de tematica pe care doriti sa o puneti in scena. De asemenea, din aceeasi gama si cu un concept similar este si norisorul decorativ, cu stelute din catifea. Astfel de decoratiuni sunt imediat disponibile. Dupa sedinta foto le puteti integra foarte usor si in decorul camerei bebelusului/copilului.