Atunci cand ne pornim la drumuri lungi cu un bebelus, lucrurile nu stau chiar asa roz. Acum nu vrem sa descurajam niciun parinte si facem din tantar armasar, doar ca in primele luni de viata cel mic inca se adapteaza cu mediul si cu tot ce il inconjoara. Este necesara geanta cu scutece, cu servetele umede si cu tot ce ii mai este necesar pana la destinatie. Daca aceste drumuri sunt musai, atunci trebuie sa va adaptati.

In acest articol descoperim un recipient lapte praf, numai bun de luat in vacanta. Pentru a-i asigura hrana celui mic, in dozele potrivite, acesta este destul de util. Dozati cantitatea de lapte praf potrivita, iar atunci cand cel mic va dori sa manace veti avea un recipient gata sa va serveasca.

Util si confortabil pentru mame

Drumurile lungi cu un copil mic nu sunt asa usoare pe cat ar crede unii, mai ales daca bebelusul este unul agitat. Pentru a-l adormi si pentru a-i oferi acestuia hrana de are nevoie, mamele pot avea un aliat de nadejde prin prisma acestui recipient. Pot stabili de acasa dozajul necesar al laptelui praf ca la nevoie cel mic sa poata manca si sa poata dormi pe tot parcursul drumului.

Recipientul contine 3 compartimente pentru 3 doze de lapte praf. Doar turnati praful in biberonul cu apa calda si de acolo pana somnul celui mic nu mai este decat un pas mic. Luati si o jucarie in geanta mai sus mentionata pentru a-i distrage atentia pana apare somnul. In acest fel veti avea un drum lipsit de plansete si de incidente neplacute.

Poate fi utilizat si pe post de ceasca

Recipientul poate fi transformat si intr-o ceasca ergonomica. Partea interioara poate fi indepartata,  rezultand asadar un bol in care se pot pastra anumite gustari. Veti observa ca acest recipient este destul de practic, in sensul ca veti putea sa-l depozitati oriunde, fara sa ocupe prea mult spatiu. Ca mame niciodata nu credem ca suntem destul de pregatite pentru a face fata unei calatorii lungi, dar acestea sunt doar griji pe care tindem sa ni le facem, deoarece ne dorim tot ce-i mai bun pentru bebelusii nostri.

Poate fi spalat manual sau la masina de spalat pentru ca materialul este unul care rezista. Il folositi cu placere in calatorii pentru ca veti observa ca nu ocupa mult spatiu in geanta, iar laptele praf este pastrat in conditii bune. Capacul ofera o inchidere ermetica ce nu permite patrunderea aerului sau a diferitelor lichide ce pot lua contact cu laptele praf.

Doritori de o incercare? Din pagina noastra oficiala littleprints.ro il puteti comanda de indata. Iar pe langa acesta ii puteti cumpara celui mic si o jucarie care ii va atrage atentia pe tot parcursul drumului. Descoperiti toate categoriile noastre de produse si comandati ce aveti nevoie pentru a-i oferi micutului conditiile ideale.

Va asteptam sa ne cititi in continuare si sa descoperiti si alte surprize din cadrul magazinului nostru!