Suzetele sunt accesoriile pe care le lauzi si le recomanzi cand au un succes nebun si pe care le cauti cu nebunie cand cel mic plange de zor. Povestea acesteia in viata voastra incepe timid, poate cand noptile sunt prea lungi si somnul devenit o dorinta cam greu de indeplinit. Unele mame ajung la concluzia ca ar fi bine sa incerce  si aceasta metoda cand isi dau seama ca au zero sanse sa doarma pentru ca bebelusul lor este dependent de san.

Cand apare regresia somnului, cand apar colicii, astfel de situatii sunt exemple perfecte ale situatiior cand suzeta devine alint si alinare. Ce te faci insa cand cel mic nu orea accepta suzeta? Am mentionat in repetate randuri ca suzetele Bibs au si acest mare avantaj de a fi acceptate din prima.

In plus, nu strica un test practic nu-i asa? De aceea, va recomandam sa incercati setul de 4 suzete try-it.

4 motive sa alegeti setul try-it

  1. Aveti sansa sa le incercati pe toate

Incercarea moarte nu are spune o vorba din popor si se pare ca este de inteles de ce se spune astfel. Cei mici se simt mai linistiti si  in confort deplin la pieptul mamei, doar ca dependenta lor de acest lucru impiedica mama sa se odihneasca cat si cum ar trebui. Suzeta poate fi un element salvator si pentru ea, in scurtele momente cand are nevoie de o pauza.

Setul de 4 suzete ii da sansa celui mic sa testeze, tetinele sunt diferite.

  1. Isi alege singur favorita 

Sigure de utilizat inca din prima luna de viata, astfel de suzete sunt de marca Bibs si sunt reprezentante ale calitatii asa  cum stim ca acest brand ne-a obisnuit. Tetinele sunt moi si flexibile, astfel incat gura lui mic sa se acomodeze rapid si fara probleme. Unele variante de suzete au tetina iesita in afara, astfel incat suzeta nu ramane in gura cand cel mic adoarme.

Testati cele 4 si vedeti practic ce varianta ii place, dupa care alegeti alte suzete de acelasi fel sau in set de doua. Din fericire, avem optiuni variate pentru toata lumea.

  1. Seturile de doua oricum sunt recomandate

Ideal este ca atunci cand alegeti suzetele sa tineti cont ca in stil practic ar fi bine sa aveti cate doua din acelasi fel. Nu se stie niciodata cand una din ele este pierduta sau nu aveti acces la o modalitate de sterilizare. Un set de doua suzete pare sa fie ideal. Iata ca in varianta de 4 nu doar ca respectati aceasta regula, insa va asigurati ca aveti si varietate de indemana.

  1. Pret avantajos

In aceasta perioada desfasuram diverse campanii de reduceri, astfel incat si la acest set de 4 suzete aveti reducere. O ocazie nemaipomenita de a cumpara produsele dorite. Astfel de suzete sunt potrivite pentru new born, pot fi folosite din prima luna de viata si pana la 6 luni. Asadar oricand va hotarati sa le dati o sansa, sunt numai bune de folosit.