La sfarsitul unei zile sau chiar in mijlocul acesteia atat parintele se simte extenuat, cat si copilul sau. Cei mici de cele mai multe ori nu pot dormi cu noi in pat, iar pentru acestea avem nevoie de un patut ce sa ii ofere o stare de bine pe tot parcursul timpului pe care il petrece in acesta. Fiecare parinte isi doreste ce micul sau camarad sa se odihneasca cat mai bine, fara a fi deranjat de anumite factori, pentru a avea un somn linistit.

Dormitul alaturi de copiii nostri se poate face de fiecare data cu ajutorul unui patut, ce se va pozitiona paralele cu cel al parintilor. In acest mod, adultii au o accesibilitate mult mai mare la copiii lor. Alege si tu un asemenea patut, precum cel Kubbie Foggy Gray. Vei dormi in fiecare noapte mult mai linistit, atunci cand stii ca cel mic este aproape de tine si vei avea o mai mare accesibilitate la el de fiecare data cand i se face foame sau se trezeste.

Co-sleeping, o alegere buna

Co-sleeping-ul este tot mai intalnit, mai ales in familiile in care sunt parinti tineri. Acestia vor experimenta dormitul alaturi de copiii lor, chiar daca nu se vor afla in acelasi pat. Vei crea si tu o legatura mult mai puternica cu micutul tau pe care il vei simti de fiecare data mult mai aproape de tine.

Dormind de fiecare data alaturi de copilul tau, vei putea sa fii atent la acesta, modul in care respira si in care se comporta. Optand si tu ca sa dormi cu micutul tau pe parcursul intregii nopti vei putea sa fii mult mai atent la modul in care reactioneaza si se simte acesta.

Patutul pliabil, pracatic de fiecare data

Chiar daca uneori trebuie sa plecam intr-o excursie sau o vizita mai lunga, de cateva zile, trebuie sa ii asiguram copilului locul potrivit in care sa doarma aceasta. Patuturile pliabile sunt tot mai intalnite, precum cel Kubbie Sleep Wheat, pe care de asemenea il vei pozitiona paralel cu patul tau. Utilizand un astfel de patut pentru copilul tau, va fi mult mai usor sa pleci in fiecare deplasare. Modelul si sistemele acestui pataut iti ofera posibilitatea sa il stergi pe acesta si sa-l pui in portbagajul masinii tale in doar cateva secunde, devenind compact si practic.

Patuturile pliabile de la brandurile de top, precum JOIE sunt tot mai apreciate de catre parinti, iar modelele mentionate mai sus fac si ele de asemenea parte de la acest brand. Utilizand un asemenea model de patut, vei avea posibilitatea sa dormi cat mai aproape de copilul tau.

Co-sleeping-ul este mult mai usor, odata ce vei utiliza un patut special creat pentru acest lucru, atat fix, cata si mobil. Alege un patut pe care il vei putea utiliza pe toata perioada in care copilul tau este mic si necesita supraveghere constanta.

Esti in cautarea unui patut pentru copilul tau? Alege unul ce iti va oferei posibilitatea de co-sleeping, il vei gasi pe site-ul nostru littleprints.ro!