Preferintele nu se discuta si aici putem incadra inclusiv si preferintele bebelusilor. Fiecare poate avea diverse lucruri pe care le accepta si pe care nu, iar in materie de suzete cei mici pot alege varianta castigatoare singuri. Trebuie numai sa le oferiti aceasta ocazie, iar in acest sens va punem la dispozitie seturile Try-It de la Bibs. In functie de ceea ce ii place si ceea ce are nevoie, copilul va sti sa aleaga suzeta potrivita necesitatilor sale.

Asta pentru ca acum puteti comanda setul Try-It de pe site-ul nostru care contine 4 tipuri de suzete din colectia Bibs. Forma, marimea si modul in care sunt concepute acestea difera, asta pentru ca nu exista pentru nimic in lume o singura varianta care sa fie pe placul tuturor.

4 tipuri de suzete, 4 motive sa alegeti acest set

Colectiile de suzete Bibs va sunt cunoscute deja cu siguranta. Noutatea acum este faptul ca puteti comanda in set mai multe variante. Mai exact 4 la numar si tot atatea motive pentru care veti afla ca acest set este o varianta perfecta pentru bebelusul vostru.

Nu exista corect sau gresit atunci cand vorbim despre designul unei suzete care este realizata din materiale netoxice si conform necesitatilor unui bebelus. Exista numai diversitate, asta pentru ca fiecare dintre bebelusi are nevoie de lucruri diferite.

4 motive pentru care veti prefera seturile Try-It:

Materiale diverse din care sunt confectionate

Textura diverselor materiale difera destul de mult si conteaza ce prefera sau ce accepta mai bine copilul tau. Astfel ca in seturile Bibs Try-It vei gasi suzete care au tetina din latex de cauciuc natural si altele care au tetina din silicon. Aceste doua materiale netoxice au diverse proprietati, deci depinde de copil ce prefera si ce ii este mai comod. Trebuie numai sa ii oferiti posibilitatea de a alege si o puteti face cu ajutorul acestor seturi.

Forme diverse ale tetinelor

Tetinele sunt rotunde, simetrice sau anatomice. Fiecare suzeta are o alta forma. Unele dintre acestea imita foarte bine sanul mamei deci vor linisti copilul mai bine. In functie de forma si marimea cavitatii bucale ale fiecarui copil si de preferinte, aceste tetine diverse se pot plia exact pe ce au nevoie.

Optiuni variate

Aveti la indemana toate optiunile disponibile prin plasarea unei singure comenzi. Testati, oferiti copilului posibilitatea sa incerce si veti afla care este colectia de suzete potrivite si preferate de acesta.

Investitie inteligenta

Daca veti comanda un set de suzete Bibs Try-It veti beneficia de un pret accesibil si veti avea la indemana toate cele necesare. Nu veti mai comanda seturi de suzete pe care bebelusul mai apoi poate nici nu le va utiliza. Este un prim set care nu trebuie sa lipseasca de pe lista de cumparaturi pentru bebelus.

Faceti o investitie inteligenta care il va multumi atat pe bebe cat si pe voi. Ne gandim mereu la eficienta, vrem sa va oferim exact produsele de care aveti nevoie pentru bebelusi si aceste seturi sunt gandite chiar in acest scop, sa va fie cat mai utile. Comandati oricand, tot ce aveti nevoie de la noi - littleprints.ro.