Primavara isi intra in drepturi incet-incet si noi ne pregatim precum ghioceii sa inflorim si sa ne bucuram de soarele care ne ofera caldura. Miresmele florilor, culorile vii, temperatura optima sunt cele care ne ofera o stare de bine si parca nu ne-am mai dori sa intram in casa. Ne bucuram de fiecare clipa petrecuta in aer liber, dupa iarna in care copiii au stat in geam si au asteptat o raza de soare pentru a se putea bucura de joaca de afara.  

A venit timpul sa lasam hainele groase si sa pregatim garderoba de primavara, cea plina de culoare si veselie. Nici accesoriile nu trebuie sa lipseasca, mai ales cele pentru prichindei. Mamicile adora sa isi imbrace fetitele cu fel si fel de tinute, care de care mai frumoase si mai cochete. Nu lipsesc din tinuta banderolele, acele accesorii de cap dragute care au totodata si rol practic.

Primavara acesta se poarta banderolele

Banderolele nu sunt doar simple accesorii. Chiar daca le gasim intr-o gama foarte diversa, cu modele si culori diferite, acestea au cu siguranta si rol practic. Acopera urechile si sunt ideale mai ales in zilele in care rafalele de vant sunt mai puternice. Sa vedem care sunt mai exact beneficiile acestor accesorii si ce puteti alege din gama noastra de produse.  

  • calitatea materialului din care sunt realizate

Este indicat ca inainte sa alegeti o banderola pentru fetite sa va orientati dupa materialul din care sunt realizate acestea. Recomandam banderole din bumbac, acest material venind cu foarte multe beneficii. Sunt excelente pentru pielea fina si delicata pentru ca nu irita si nu provoaca alergii. Este de asemenea un material elastic si confortabil. In magazinul nostru veti gasi o gama variata de banderole colorate si mai atractive, toate fiind realizate din bumbac de calitate superioara. Cu siguranta le veti adora!

  • mentin parul in loc 

In primii ani din viata copii sunt foarte curiosi si le place sa descopere tot ce este nou in jurul lor, inclusiv parul lor. Adesea isi trag parul si incep sa planga pentru ca ii doare. Aceste banderole devin practice in acest sens pentru ca lasa fruntea neacoperita si parul va fi pe spate. Sunt ideale mai ales cand fetitele se joaca in aer liber pentru ca nu le mai incomodeaza parul.

  • acopera urechile

Asa cum am specificat si mai sus, banderolele sunt ideale in zilele in care vantul bate mai tare. Astfel ca urechile fetitelor vor fi protejate de frig. Vantul puternic poate crea dureri de cap si disconfort.

Colectia Soft sau Velvet?

Dincolo de rolul lor practic, banderolele completeaza cu succes orice tinuta fie ea de zi sau eleganta pentru evenimente speciale. Iata ce puteti gasi la Little Prints:

Banderolele din colectia Soft: sunt ideale pentru fetite si chiar bebelusi pentru ca le ofera confort, dar si vin in completarea tinutelor. Se gasesc in culori calde si modele diferite, majoritatea sunt cu fundite elegante cu care orice fetita cocheta va iesi in avidenta.

Banderolele din colectia Velvet: acestea sunt confectionate dintr-o catifea foarte moale, elastica si fina si sunt potrivite pentru tinutele elegante. Le puteti achizitiona pentru nou-nascuti sau pentru fetitele de pana la 4 ani.

Asadar, primavara asta este despre banderole colorate, fine si cochete! Tu pe care o alegi?