accesorii party

Orice prilej de sarbatoare este o bucurie, atat pentru adulti cat si pentru copii. Parintii se intalnesc cu prietenii si socializeaza la astfel de evenimente, iar copiii se distreaza alaturi de prietenii lor, se bucura de fiecare bombonica uitata pe masa si de toate activitatile si jocurile pe care le au la dispozitie. Petrecerile aniversare ale prichindeilor care implinesc de la 3 ani in sus si pana in perioada adolescentei sunt pline de desene animate, jocuri si voie buna.

Asa cum copilaria este o poveste si fiecare pagina este completata cu noile experiente din viata copilului, in perioada aceasta in care imaginatia celor mici debordeaza de noi idei, trebuie sa fie inconjurati si de jucariile potrivite. Alege sa organizezi petreceri tematice cu ocazia zilei de nastere a copilului tau pentru ca vor fi un deliciu, mai ales cand ii vei vedea pe toti costumati. Accesoriile party sunt cele care nu trebuie sa lipseasca din decor si daca ai toate aceste ingrediente cu siguranta voia buna nu va lipsi.

O lume de basm - realitate pentru o zi

Fetitele in general sunt incantate de fiecare printesa si zana din povesti si deseori se cred chiar ele mici personaje din desene. Aceasta lume de basm pe care cei mici si-o imagineaza in fiecare zi o poti aduce la viata pentru o zi, la petrecerea micutei tale. Alege pentru un astfel de moment diverse accesorii party cu care sa completezi incaperea in care vei da petrecerea. 

Nimic nu poate fi mai frumos pentru sarbatorita ta decat faptul ca poate fi o zana chiar ea. In acest sens alege niste aripi de zana de pe site-ul oficial Little Prints. Alege in functie de culoarea ei preferata. Cu siguranta bagheta magica nu poate sa lipseasca pentru ca nu poate rosti formulele magice fara aceasta. Si nu in ultimul rand, pentru ca setul sa fie complet, o coroana creata din aceleasi materiale calitative ca si aripile poate fi asezata cu atentie pe capul micii tale zane in ziua ei speciala.

O bucurie mai mare pentru copil decat aducerea la realitate a visului ei de a trai intr-o lume de basm plina de culoare si de voie buna nu cred ca poate exista. Indeplineste-i astfel visul iar aceste accesorii party pot fi asul tau din maneca.

Pune accent si pe decorul de pe masa

Fiecare detaliu conteaza si daca tot este vorba despre o petrecere tematica totul trebuie sa fie de basm. Cat mai multa culoare si veselie constanta sunt secretele unei petreceri reusite de copii. In acest sens alege un trenulet care este si suport de lumanare pe care sunt asezate diverse figurine.

Poate fi decoratiunea perfecta de pe masa care completeaza decorul. Fiecare figurina este atent creata, cu accent pe fiecare detaliu astfel incat sa fie cat mai expresive. Acestea au si suport pentru a adauga cate o lumanare si loc special in care poti adauga betisoarele cu numarul care corespunde cu varsta pe care copilul o implineste.

Alege sa organizezi o petrecere care “a fost odata ca niciodata” cea mai frumoasa petrecere aniversara. Un deliciu pentru toata lumea, cu accesoriile potrivite.