Una din marile placeri ale parintilor de fete este sa le accesorizeze tinutele. Fata de cazul baietilor, unde moda este redusa la simplism, sunt putine optiuni de tip accesorii, in cazul fetelor avem un rasfat absolut. Inca din primul an de viata sunt preferate accesoriile de cap, cele care pot infrumuseta orice look.

Dupa cum bine stiti, in gama noastra sunt agrafe de par, bentite si banderole, diverse accesorii pentru copii. Insa mai mult decat atat, ne place sa aducem noutati in mod constant si sa va surprindem cu modele cat mai diverse si interesante.

Noutati in stocul nostru - agrafe de par

Pentru mame si tati care isi doresc sa creeze pentru micile printese un look deosebit, recomandam agrafele de par. Acestea au sistem facil de prindere, nu sunt agresive, nu sunt grele incat sa existe vreun disconfort in ceea ce priveste purtarea lor. Asadar, sunt sigure de folosit inca din primul an de viata.

Ce-i drept, bebelusii au in primele lor luni de viata un par fragil, delicat, fin si moale. Abia dupa primul an de viata firul de par incepe sa se mai ingroase si sa se indeseasca. Orice parinte asteapta cu nerabdare ca cei mici sa aiba suficient par pentru a realiza pentru bebelus tot felul de coafuri - par impletit, doua codite etc.

Astfel de clame de par pot fi folosite chiar si cand parul nu este foarte des. Se vor atasa usor pe suvita de par si efectul este unul maxim. Tocmai pentru ca nu pot fi realizate tot felul de coafuri, observam accentul care cade pe design, adesea vorbim despre funde supradimensionate sau despre cele elegante - cu accesorii stralucitoare, funde impletite, cele elegante din catifea etc.

Cum asortam accesoriile de cap cu tinutele de vara

Inca ne bucuram de mult soare, de timp frumos, specific sezonului. Acum este timpul pentru fuste, rochii si sarafane, pentru body-uri cu maneca scurta, seturi de pantaloni tip gogosar si body-uri maieu. Tinutele sunt lejere, rochii vaporoase si cu inchidere rapida.

Clamele de tip funda sunt versatile si mereu potrivite, indiferent despre ce tinuta este vorba. Diferenta veti face totusi in ceea ce priveste tinuta eleganta, fata de cea potrivita pentru ocazii speciale.

Pentru tinutele de strada si cele de zi cu zi recomandam agrafele de par Lovely, cele cu funde multicolore. Acestea sunt de asemenea usor de asortat cu orice paleta cromatica a articolelor vestimentare.

Pentru tinute mai elegante recomandam setul de doua fundite, unite cu lant intre ele sau pe cele innobilate cu accesorii precum perle. Setul Butterfly, de clame in forma de fluture, sunt de asemenea de o eleganta rara. Alternative sunt clamele batute cu perle sau seturile de clamite cu tulle ori cele satinate. Sunt cateva optiuni pe care le puteti asorta cu rochiile de gala, elegante.

Nota de final

Nu degeaba se spune accesoriile au un farmec aparte. Acestea sunt un ultim accent pentru ca look-ul sa fie complet si deosebit. Va asteptam sa descoperiti universul si comunitatea Little Prints!