Copilaria inseamna joc si joaca, de dimineata pana seara daca s-ar putea. Este singura etapa din viata in care nu exista griji si probleme, ci singurul interes este de a fi inconjurat de prieteni sau de personaje din desene animate. Jocurile copilariei sunt cele care ne raman impregnate in memorie, micile momente de distractie ne insotesc in amintire pana in viata de adult.

Motiv pentru care este foarte important ca orice parinte sa creeze alaturi de copilul sau cat mai multe astfel de momente, cat mai multe jocuri in diverse contexte. Invatarea in primele etape din viata se realizeaza prin imitatie, joc si in mod involuntar. Asta inseamna ca orice din jur poate fi inspiratie pentru copil. Orice este distractiv este mai usor de acceptat pentru acesta. Deci de ce sa nu faceti distractiva si ora mesei?

Farfuriile divizate fac mesele mai distractive

Pe site-ul nostru veti gasi negresit si pentru ora mesei farfurii si tacamuri care vor fi pe placul copilului cu siguranta. Printre acestea enumeram si cele nou aduse in stoc - farfuriile divizate rocket. Pot fi alegerea ideala in special daca copilul nu prea este adeptul sa guste mancaruri fel de fel. Cu o astfel de farfurie care transforma neplacerea creata de ora mesei pentru copil intr-un joc, veti avea parte de un succes garantat.

Asta in special pentru faptul ca farfuriile divizate sunt recomandate pentru ca:

  • Mancarea este mult mai bine prezentata copilului.
  • Cel mic vede mai multe feluri, mai multe culori separate si astfel are curajul de a le incerca pe toata chiar daca una dintre mancaruri nu ii este pe plac.
  • Este mult mai interesant vizual decat clasica farfurie rotunda care nu ii starneste deloc interesul.

Toate aceste avantaje alaturi de faptul ca are forma de racheta, cu siguranta va fi de interes pentru cel mic.

Jocul avionul din timpul mesei, acum sub forma de racheta

De la mic la mare probabil cu totii cunoastem jocul cu avionul cand vine vorba de mancare. Fie ca l-am jucat cu propriul copil sau ca am avut parinti care ne-au hranit astfel. Cand copilul nu vrea sa accepte mancarea lingurita cu mancare este invartita in aer, ca si cum ar fi un avion care ajunge spre copil. Datorita faptului ca cel mic este concentrat pe joc si pe miscari accepta uneori mancarea involuntar.

Acum, cand farfuriile divizate au si forma de racheta cu atat mai mult jocul va fi mai distractiv, in special pentru ca va descoperi din ce in ce mai bine farfuria care seamana cu o jucarie cu cat mananca totul din farfurie.

In perioada copilariei totul poate fi un joc, nimic o obligatie. Prin fel si fel de activitati ii facem pe cei mici sa accepte singuri ceea ce au de facut, fara sa se simta obligati. Asta in special cand vorbim despre mancare. Va asteptam in cadrul site-ului nostru www.littleprints.ro pentru a descoperi si mai multe produse special create pentru etapa diversificarii.

Asa cum v-am obisnuit avem un stoc generos, cu variante pentru fiecare copil in parte. Comandati pentru copilul vostru tot ce este mai bun dintre tot ce e bun.