Aspersoarele pentru copii sunt o modalitate minunata de a-i tine pe cei mici activi si racoriti in timpul verii. Acestea pot fi transformate intr-un adevarat parc acvatic chiar in curtea casei voastre, iar aspersoarele unicorn disponibile in gama noastra de produse sunt o alegere excelenta pentru a adauga o nota magica distractiei. 

Aspersoarele unicorn sunt produse populare pentru copii, sunt sursa de  distractie de nedescris in timpul verii. Acestea sunt realizate dintr-un PVC gros si rezistent, sunt similare cu produse precum aripioare sau colac pentru copii. Sunt recomandate copiilor de peste 3 ani si au ca dimensiuni inaltimea de 140 cm si laltimea de 100 cm. 

Iata ce trebuie sa stiti despre acest tip de aspersor pentru copii:

  • Au design unic 

Aspersoarele unicorn de la Littleprints.ro au un design unic si atractiv, va face ca cei mici sa se bucure de ele in fiecare zi. Copiii vor fi incantati sa ia parte la aventuri sub zambetul unicornului lor preferat. De altfel acest personaj face parte adesea din desenele minunate pe care cei mici le adora!

  • Joaca si educatie

Aspersoarele pentru copii pot fi o modalitate excelenta de a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si coordonare, in timp ce se joaca si se distreaza. In plus, cu aspersoarele unicorn se pot crea si povesti si aventuri magice.

  • Usor de folosit

Aspersoarele unicorn sunt usor de folosit, sunt sigure, dat fiind ca sunt gonflabile nu au parti dure care ar putea cauza accidente, care pot reprezenta un pericol pentru cei mici. Este suficient sa conectati furtunul de apa si distractia poate incepe imediat.

Aspersoarele pentru copii sunt o modalitate excelenta de a adauga o nota magica si distractiva in curtea voastra in timpul verii. Aspersoarele unicorn de la Littleprints.ro sunt un produs popular si atractiv pentru copii, oferind o multitudine de posibilitati de joaca si aventura. Asigurati-va ca cei mici se bucura de vara la maximum cu aceste aspersoare distractive si educative.

Produse nelipsite vara aceasta

Alaturi de aspersoare, in gama noastra de noutati am adus si alte produse de care aveti nevoie in vacanta la mare sau cand planuiti vizita la piscina. Fie ca este cea din curtea voastra sau nu, pentru copii este mereu o distractie pe cinste. Pregatiti pe cei mici cu aripioare de inot, colac de salvare sau saltea gonflabila. In functie de nivelul loc de cunostinte si abilitati de a inota, alegeti acele produse specifice. Siguranta mai intai de toate!

Pentru ca ne place sa fim practici, din acelasi loc veti putea achizitiona toate cele necesare pentru ca cei mici sa dea fuga la piscina. Nu uitati de costumul de baie si mai ales de costumele cu protectie UV si de palariile speciale pentru cei mici.

Distractia poate incepe de indata, dar numai dupa ce v-ati pregatit temeinic. Consultati gama noastra de noutati si descoperiti tot ce aveti nevoie pentru cei mici. Vara aceasta distractia va fi in toi!