Daca esti parinte si iti planifici o vacanta la mare, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare este confortul copilului tau. Stim cu totii cat de mult ii place sa se joace in nisip si sa se scalde in apa marii.

Insa, pentru a te asigura ca micutul tau se bucura in deplinatate de aceste activitati, trebuie sa ai grija de confortul sau si sa ii oferi un loc de odihna adecvat. O saltea gonflabila cu un model dragut ce intruchipeaza un unicorn poate fi solutia perfecta pentru aceasta problema.

Alege o saltea gonflabila sigura

Salteaua gonflabila este usor de transportat si poate fi umflata rapid, oferind un loc de odihna confortabil copilului tau, oriunde te-ai afla. Este important sa alegi o saltea mai mare pentru ca cel mic sa stea confortabil. Totodata trebuie sa ai grija si la materialul acesteia.

De obicei, materialele din care sunt realizate aceste saltele este unul durabil, usor de curatat si pot rezista conditiilor de utilizare dure, cum ar fi zgarieturi sau expunerea la soare.

O alta caracteristica importanta de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o saltea gonflabila pentru copilul tau este dimensiunea. Este important sa alegi o saltea care sa fie potrivita pentru varsta si greutatea copilului tau, astfel incat sa se poata odihni in mod confortabil si in siguranta.

In plus, daca iti doresti ca vacanta ta la mare sa fie si mai distractiva, poti alege o saltea gonflabila care sa aiba un design interesant si atractiv pentru copilul tau. Acestea pot fi personalizate in functie de preferintele copilului, cu personaje din desene animate sau culori vibrante.

Salteaua de la Little Prints este una incapatoare

Daca te gandesti sa achizitionezi salteaua disponibila in cadrul magazinului Little Prints, trebuie sa stii ca aceasta este una incapatoare. Copilul tau se va putea distra alaturi de prietenii lui, fiind in siguranta in acelasi timp. Modelul este unul incapator, are o dimensiune ce ii permite sa stea la soare si sa balaceasca toata ziua.

Cei mici adora modelele cu animale sau fiinte mitologice, de aceea credem noi ca unicornul va fi pe placul lor si ii va stimula sa-l foloseasca, fiind in acelasi timp in siguranta. Cand vine vorba de copiii nostri trebuie sa luam toate masurile pentru a-i tine departe de pericole, de aceea noi la Little Prints iti punem la dispozitie produse sigure, dar totodata si dragute din punct de vedere vizual.

Salteaua prezinta manere ce ii permit celui mic sa se prinda de ele pentru a fi sigur ca nu cade in timpul folosirii. Este de preferat sa alegi un astfel de model care sa fie sigur pentru cel mic. Joaca si timpul petrecut in apa, la soare, il vor face pe cel mic sa aprecieze timpul petrecut cu prietenii si cei dragi.

Va asteptam in cadrul site-ului oficial cu mai multe produse, oferte si sfaturi dedicate celor mici.

Little Prints, magazinul copiilor si al parintilor, deopotriva!