little prints

Odata cu aparitia unui bebelus in viata voastra foarte multe lucruri se schimba. Daca pana acum puteati iesi la plimbare cu o gentuta mica pe umar si nu va faceati griji nici macar sa aveti o umbrela la voi in caz ca ploua, iata ca acum lucrurile s-au schimbat. O iesire in oras cu bebe poate fi o adevarata provocare daca nu ai totul pregatit dinainte. Acum stii cu siguranta ca nu poti pleca de acasa fara cel putin o geanta plina de lucruri care odata si-odata tot vor fi necesare in aceste iesiri din casa. 

Acum nu mai poti pleca oricand indiferent de vreme fara sa fii pregatit, deci o paturica pentru cel mic, o umbrela sau o protectie pentru carucior sunt necesare, alaturi de caciulita in cazul in care bate vantul. Alaturi de toate acestea este un lucru cunoscut ca mancarea nu trebuie sa lipseasca. Chiar si mamele care au copii de gradinita sau chiar de scoala primara stiu ca din geanta nu trebuie sa le lipseasca niciodata un pachet de biscuiti sau altceva de rontait, alaturi de o sticla de apa. Cei mici au mereu nevoie de lucruri, cu care parintii trebuie sa fie pregatiti. In special cand vine vorba despre bebelusi, daca nu ai mancare atunci cand acestora li se face foame, plansetele nu pot fi oprite altfel, deci mai bine sunteti pregatiti din timp. Motiv pentru care va aducem in atentie recipientele pentru lapte sau gustari. 

Un alt articol must-have ce nu trebuie sa lipseasca

Puteti gasi la noi pe site un recipient special pentru lapte sau gustari fara de care nu veti mai pleca niciodata de acasa. Veti descoperi ca este foarte util si mai mult de atat, indeplineste toate caracteristicile ce tin de siguranta si igiena, astfel incat cel mic sa fie ferit de orice pericol. 

Aceste recipiente le puteti gasi la noi pe site aici:

https://www.littleprints.ro/ro/products/recipient-pentru-lapte-praf-sau-gustari-light-pink 

Sunt disponibile in doua variante de culori: light pink si sea green. Fiecare dintre acestea dispune de cate trei compartimente in care pot fi puse trei alimente diferite. Este un articol must-have potrivit pentru parintii grijulii care vor sa fie mereu pregatiti deoarece laptele formula sau alimentele stocate in acest recipient sunt mentinute la loc uscat si igienic. Poti turna laptele din acesta direct in biberon pentru ca dispune de un orificiu din care poti turna in alt recipient.

Puteti avea certitudinea ca si in acest caz am fost atenti ca acest recipient sa respecte toate normele de siguranta astfel incat nu contine substante toxice sau nocive. Utilitatea este un alt aspect care ne intereseaza si astfel poate fi transportat foarte usor datorita manerului din silicon, iar fiecare compartiment are capacitatea de 120 de ml, astfel incat sa incapa tot ce aveti nevoie.

Alaturi de acest recipient, un alt articol must-have ar putea fi si recipientul termos pentru macarea bebelusului care are si lingurita inclusa, pe care il puteti gasi tot in cadrul site-ului nostru.

Va asteptam sa descoperiti toata gama noastra de produse speciale pentru micutii vostri, de care puteti beneficia si care va pot fi de un mare ajutor, pe pagina oficiala https://www.littleprints.ro/ro.