suzete

Stim ca nu exista o reteta perfecta de a creste si ingriji bebelusii. Insa, un lucru este cert, dragostea si instinctul matern va provoaca sa faceti unele dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de cel mic.

Copiii nu se pot lipsi de asemenea de sanul mamei, fiind locul unde se simt in siguranta, cei mai comozi si cei mai ocrotiti.  Insa, odata cu cresterea sa, are nevoie si de inlocuitor pentru anumite perioade in care nu ii este foame, ci pur si simplu vrea sa se calmeze. Acesta este suzeta cu siguranta.

Insa, nu orice fel de suzeta, ci una de calitate, pe care sa o accepte, sa nu-l deranjeze si sa se calmeze atunci cand o are. In acest fel si parintii vor fi mai linistiti, vor sti ca ce este calitativ nu dauneaza, iar cei mici vor fi in siguranta.  

Noi recomandam suzetele Frigg pentru ca indeplinesc toate criteriile necesare si vin cu mai multe beneficii.  

Iata care sunt acestea si de ce le recomandam cu drag 

Aceste suzete sunt combinatia perfecta intre culoare, design si bineinteles forma. Tetina este perfecta chiar si pentru acei bebelusi mai pretentiosi. Faptul ca aceste suzete copiaza forma sanului, precum si textura pielii, este un mare si important beneficiu. Cei mici se vor calma, iar pe timp de noapte parintii nu se vor mai trezi din cauza plansetelor. In plus, perioada de colici va fi mai usor de parcurs cu astfel de suzete. 

Sunt create cu o mare atentie, fiind flexibile si moi si puteti alege din 2 componente, cele care au tetina din latex sau cele din silicon alimentar. 

Scutul este curbat spre exterior tocmai pentru a proteja pielea fina din jurul guritei celui mic. Va punem la dispozitie suzete cu un design special, cu nuante calde, mate pe care le puteti alege poate daca vreti sa le si asortati cu o tinuta. 

De asemenea, sunt disponibile in functie de varsta, de la 0 pana la 36 de luni.

Ce mai puteti alege de la noi 

Noi va recomandam si protectiile suport pentru accesorii si suzete. Sunt 100% din silicon, incapatoare si foarte practice in orice moment. Aceste suporturi protejeaza suzetele, cat si jucariile de dentitie de praf si microbi. Copiii au tendinta de a arunca ceea ce au tin in mana, astfel ca aceste accesorii vor fi protejate de factorii externi. 

Puteti alege din nuante la fel de atractive si colorate, fiind si un accesoriu perfect ce poate fi agatat de carucior, geanta, patut.

Din grija si dragoste pentru bebelusi, venim cu unele dintre cele mai indragite produse de pe piata. Si nu o spunem noi, ci mamicile cat si influencerii care ne-au apreciat pentru calitatea si designul pe care il oferim de fiecare data.

Putem fi un partener de incredere pe perioada de crestere a celor mici, venind cu game de produse speciale pe care cei mici sigur le vor adora. 

Descoperiti in site-ul nostru Little Prints produsele si alegeti ceea ce aveti nevoie.