Venirea pe lume a unui bebelus inseamna multe lucruri, de la implinirea in sine a familiei, pana la emotia unui inceput marcant. Orice parinte stie, pregatirile sunt foarte importante si ii scutesc de un tres in plus, cand va trebui sa caute un produs ce le este necesar si vor urgenta achizitia. Insa cand vine vorba de confortul si siguranta celui mic, nimic nu trebuie facut sub presiunea de moment.

Sa vorbim despre landou pentru bebelus. Este parte dintr-un carucior modern, cu trei piese de obicei. Pentru ca unii au tendinta de a subestima acest tip de produs, sa vorbim despre acesta in termeni ai avantajelor. Iata despre ce este vorba!

Avem nevoie de landou, pentru ca …

Landoul joaca rol de carucior, patut, numeste cum doresti, cert este ca ii ofera bebelusului un spatiu potrivit pentru nevoile sale. Este indicat a fi folosit de la nastere si pana la varsta de 6 luni, varsta la care incepe sa se ridice, curios si sa adopte pozitia de sezut mai des.

Landoul ii asigura ocupantului pozitia intins perfecta pentru relaxare, poate chiar si somn. In functie de caracteristicile de produs, pot exista si detalii ce sporesc securitatea, mentin bebelusul sigur.

Poate fi folosit la orice tip de deplasare, fie in carucior, fie cu masina.

Landoul XL Joie

Ne preocupa calitate si in numele acesteia suntem mereu interesati sa alegem tot ce mai bun, din tot ce e mai bun disponibil si sa va aducem la indeamana toate acestea. Asadar, negresit ca in lista noastra de noutati de la Little Prints se numara si landoul XL Joie.

Ce are special acest tip de landou? Este generos ca suprafata, are interior captusit si ofera celui mic confortul de care are nevoie la orice deplasare. Dispune si de manere pentru a fi mai usor de folosit, mutat. In plus:

  • Realizat din materiale premium, moi de asemenea, astfel incat orice de jovial si nastrunic ar fi bebelusul, acesta nu se poate lovi din miscarile energice pe care le face.
  • Copertina, pentru a ajusta atat cat este necesar ca lumina soarelui sa patrunda. In plus, aceasta suprafata include si protectie UV.
  • Baza sa este sigura si nu permite alunecarea.
  • Cu buzunar interior, in cazul in care trebuie sa tineti ceva mereu aproape de bebelus - adesea fiind vorba de suzeta sau un scutec, de o muselina sau o jucarie.
  • Este pliabil. Asta inseamna o depozitare facila cand nu este folosit.
  • Vine la pachet cu accesorii importante, de la salteaua folosita in interior la copertina despre care mentionam mai sus, precum si o husa pentru protectie in zilele ploioase.

Comandam separat? Aici este partea mai dificila, cand trebuie sa gasiti un tip de landou potrivit pentru un anumit tip de carucior. Asadar preferati varianta Joie, daca aveti un carucior Finiti, Tourist, Aeria, Parcel, Versatrax, Litetrax. Compatibilitatea in acest caz este de 100%. La fel de bine puteti achizitiona un astfel de landou pe care sa il folositi doar pentru calatoriile auto, independent de carucior.