Cand cei mici incep procesul de diversificare si incet-incet pofta de mancare vine pe nepregatite, toata aceasta etapa trebuie sa se desfasoare cat mai comod. Atat pentru ei, dar si pentru parinti. Poate ca stati la momentul de fata cu emotii pentru ca nu stiti la ce sa va asteptati, nu stiti daca cel mic va accepta meniul propus si daca va manca. Ei bine daca pentru aceste detalii nu avem raspunsul, iata insa ca il avem pe cel care asigura confortul celui mic atunci cand serveste masa.

In cadrul magazinului nostru veti gasi un scaun de masa confortabil, creat special pentru ca cel mic sa stea comod in timp ce mananca. Acesta joaca un rol crucial in asigurarea confortului, sigurantei si stimularii pozitive a experientei alimentatiei. 

Noi, la Little Prints ne dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra cu produse speciale pentru a-i oferi celui mic confortul si siguranta de care are nevoie. Stim cat de importanta este misiunea unui parinte si mai ales de atat grija fata de cel mic de aceea avem grija sa adaugam constant in stocul nostru de produse articole dedicate si speciale.

Dotat si echipat asa cum trebuie

Scaunul are in componenta 5 pozitii de inclinare a spatarului inclusiv o pozitie orizontala, fiind singurul scaun potrivit inclusiv pentru bebelusii mai mici. Se ajusteaza rapid in inaltme si poate fi pus si la masa daca este nevoie. Are o rotatie de 360 de grade, acest lucru trebuie de mentionat. 

Cat despre dotari, contine o tavita dubla cu dimensiuni generoase; tavita superioara se poate detasa rapid pentru a putea fi curata si pentru a pastra locul mereu igienizat. Este reglabila in trei pozitii, mai aproape sau departe de bebelus. Depinde de cum doriti si cum se simte el mai confortabil.

Are o centura de prindere in 5 puncte pentru a mentine copilul intr-o pozitie sigura in timpul mesei. Centurile de siguranta si cataramele previn caderea sau alunecarea copilului in timp ce mananca. Scaunul are un design modern, unul care se potriveste de minune cu restul lucrurilor celui mic. Toate trebuie sa fie in armonie, nu-i asa?

Are un design ergonomic conceput pentru a facilita accesul rapid la copil. Scaunul este unul pliat, are stabilitate ceea ce conteaza intr-o mare masura. Cel mic are nevoie de sustinere si de suport, ceea ce il face foarte accesibil pentru parintii ce cauta stabilitate inainte de toate. Un astfel de scaun de masa este indicat pentru acele mici pauze de gustare pe care cel mic doreste sa le aiba impreuna cu mama. Printre rasete si joaca, mancatul chiar poate fi distractiv.

Stiti ca puteti comanda online? Va spunem noi!

Magazinul nostru va asteapta cu sectiuni speciale pe care le puteti accesa atunci cand doriti sa faceti cumparaturi pentru cel mic. Site-ul nostru poate fi accesat cu usurinta pentru a vedea poze cu produsele noastre, dar si pentru a comanda la orice ora produsele de care sunteti interesat. Investiti in produse de calitate si nu veti regreta alegerea facuta!