Patul este, cu siguranta, obiectul permanent din viata noastra, asa ca este clara nevoia de a avea unul de calitate chiar si pentru bebelusi. Este locul sigur si confortabil unde acesta poate dormi, odihna fiind nespus de importanta in dezvoltarea sa.

Totusi, unele patuturi poate nu sunt conform asteparilor, iar zabrelele ce ingradesc salteaua sunt prea departe una de alta. Astfel, bebelusul risca sa-si prinda capul, mainile sau picioarele si sa se accidenteze. In acest caz, preventia este cea dintai aparare impotriva acestor situatii ce se pot dovedi a fi si fatale. De aceea, achizitioneaza-ti din timp o protectie pentru patul bebelusului pentru ca toti sa puteti dormi linistiti!

Protectia pentru pat si detalii despre acest produs

O astfel de protectie este un cheia in crearea unui mediu confortabil si sigur pentru bebelusul tau. Protectia pentru pat poate fi sub forma unui bumper sau, in cazul modelelor de la Konges Slojd, o bariera de pernute. Indiferent de alegere, toate se pot instala usor, in jurul marginilor patului, pentru a preveni accidentarea bebelusului in timpul somnului.

Sunt cateva aspecte pe care le poti lua in vedere atunci cand e vorba de o protectie de pat pentru bebelusi:

  • Materialul - un material de calitate nu va irita pielea in cazul unui contact si este netoxic. In general, bumbacul este optiunea optima pentru un astfel de produs. De asemenea, va fi usor de curatat!
  • Dimensiunea si montajul - pe scurt, tine cont de dimensiunea patului si cat de usor este sa montezi o protectie pentru pat. Asigura-te ca nu exista hazarduri precum sfori sau ate care atarna pe care bebelusul la poate inhala.
  • Stilul si designul - poate infrumuseta aspectul patutului prin culorile si designul sau. Produsele pentru bebelusi sunt deseori concepute cu printuri cute, simpatice, care te fac si pe tine sa zambesti.

Konges Slojd, un brand calitativ pentru bebelusul tau

Acesta companie daneza se mandreste prin calitatea produselor lor, iar tu le vei putea descoperi si in magazinul nostru.

Konges Slojd abordeaza un design minimalist, dar placut ochiului, neutru din punct de vedere al paletei de culori, dar cu printuri dragute care sa insenineze starea copilului tau. Produsele lor sunt destinate nu doar bebelusilor, ci si copiilor de alte varste si rezistente in timp pentru a fi donate generatiei urmatoare. Ele sunt astfel prietenoase cu mediul nu doar prin acest fapt, ci si datorita materialelor de inalta calitate din care sunt folosite.

Ei au luat in considerare toate aspectele ale vietii de parinte: asadar, produsele lor se extind pe mai multe categorii. De la haine la carucioare, le veti gasi pe toate din gama Konges Slojd chiar aici, la LittlePrints!

Ai grija de puiul tau - alege produse calitative

La noi, vei descoperi doar lucruri calitative. Pe langa Konges Slojd, am selectat multi producatori diversi al caror produse sunt special gandite pentru parinti, bebelusi sau copii. Nu am facut compromis in ceea ce priveste calitatea, insa am tinut cont de diferite bugete, iar de aceea avem oferte pentru oricine. Comanda acum!